končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 311-320) | << predošlé 1,.,27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37,.,162 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
zemiakové pagáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 60dkg hl.muka,2žltky,2dcl olej,1kocka kvasnice,4uvarené zemiaky,1 maslo(hera,soľ,mlieko POSTUP PRÍPRAVY cesto-kvások,bežný postup ,vykysnuť,,rozvaľkať , na cesto natrieť postruhané zamiaky a maslo ,preložiť,nechať cesto odležať chvíľu potom vykrajovať ,potrieť bielkom ,upiecť,možu sa posypať -čo má kto rád (rasca,syr ja nedávam na tieto nič,su dobré aj bez toho ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
chuťovkový kuželPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podla chuti, \\r\\npečivko, syr, salámka, natierky, zeleninka POSTUP PRÍPRAVY naukladame na seba podla chuti, fantázie.. a napicháme na kužel ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika O. (moonika119) ID 131954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.2.2012, 15:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Slana rozkvitnuta kytickaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podla uvazenia POSTUP PRÍPRAVY urobila som cestovinovy salat so sunkou, mrkvou, hraskom, kukuricou a inymi ingr. ten som navrsila na kopu a do salatu som zapichla ruzicky z listkov. cesta a salamu a "stonky" kytice su vyrobene zo spenatovej rolady, ktora je plnena syrovou natierkou a sunkou a tie stonky som spravila z mladej cibulky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Slavka B. (SB_27) ID 28052 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 1.3.2012, 8:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
SalámistkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Dasa D. (dzuska) ID 145449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2012, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Plnené šampiňónyPOTREBNÉ PRÍSADY šampiňóny + niva + eidam + drvený losos + špenátové listy + pór + bazalka + sušený cesnak POSTUP PRÍPRAVY Toto je tiež jedno z našich obľúbených raňajkových jedál cez víkend, kedy máme na varenie viac času, prípadne ho robíme ako rýchle a chutné predjedlo pre naše návštevy. Výhoda je, že s obmenami surovín (čo vám chladnička či komora dá :)) máte stále niečo nové. Príprava je jednoduchá a hlavne mimoriadne rýchla - za 15 minút je to už aj vonku na tanieroch.\r\n\r\nPostup:\r\n\r\n- šampiňónom odtrhneme nožičky a vnútro veľmi opatrne (aby nám nepraskla hlavička) vydlabeme čajovou lyžičkou\r\n- vnútro šampiňónu, ktoré vydlabeme beď zahodíme, alebo si na niečo odložíme (ja dávam do polievky), alebo časť použijeme do plnky, t.j. dáme do misky\r\n- do misky nalámeme kúsočky nivy, nasekáme špenátove listy, vmiešame lososa aj s tou olejovou šťavičkou a nadrobučko pokrájanú bielu aj zelenú časť z pórku a posypeme bazalkou a sušeným cesnakom\r\n- naplníme tým napevno šampiňóny a posypeme vrch strúhaným eidamom\r\n- nesolíme! syry aj losos sú dostatočne slané\r\n- dáme na plech alebo do zapekacej misky (ja vystielam alobalom, lebo šampiňóny pri pečení pustia vodu, tak nech mi to neušpiní plech a nepripečie sa to zbytočne k nemu) a pečieme na 200 stupňoch 10 minút\r\n- podávame s bagetkou, hranolkami alebo inak upravenými zemiačkami, príp. my to jedávame aj len tak, bez prílohy ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Paradajkovo mozarellové bagetkyPOTREBNÉ PRÍSADY paradajky + bageta + francúzska alebo dijónska horčica + mozarella + oregáno + bazalka + soľ + biele korenie + olivový olej cesnak POSTUP PRÍPRAVY Toto sú veľmi rýchle a chutné nedeľné raňajky, ktoré ja zvyknem robiť aj ako rýchle predjedlo pre návštevy. Postup: - bagetu nakrájajte asi na 2 cm hrubé plátky - v miske si zarobte olivový olej, roztlačený cesnak, trochu horčice a zmesou potrite bagety - na to dajte plátok asi 1 cm hrubý paradajky a na to rovnako hrubý plátok mozarelly - posypte oreganom a bazalkou, posoľte a pokoreňte Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.2.2012, 23:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Chlebový závin s mozzarellou,slaninkou,olivami..... :-)POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej múky T 650, 300 ml vody, 20 g droždia, 1 ČL soli, 3 PL olivového oleja. Náplň:2 ks mazzarelly, 3 strúčiky cesnaku,čierne alebo zelené olivy,slaninky,bazalka,rozmarín... POSTUP PRÍPRAVY Do 200 ml teplej vody dáme 1 ČL cukru a droždie,necháme vzísť kvások.Do misky si preosejeme múky,pridáme soľ,olej,kvások a zvyšnú vodu.Najskôr v miske všetko spolu zmiešame a potom na doske miesime asi 10 min. - ako chleba.Ak je treba podsypávame si po troške cez sitko múku.Vypracujeme hladké,nelepivé cesto,vrátime ho späť do misky,prikryjeme a dáme na teplé miesto kysnúť 1 hod a podľa potreby aj viac - pokiaľ nám cesto nezdvojnásobí svoj objem.Po vykysnutí cesto preložíme na dobre pomúčenú dosku,valčekom z cesta vytvarujeme obdĺžnik.Poukladáme na kocky pokrájanú mozzarelu,slaninku,pretlačený cesnak,olivy.......posypeme bazalkou,rozmarínom a ja som to zakápla ešte aj olivovým olejom.Môžte si pridať hocičo - podľa vašej chuti.Cesto zrolujeme,ale nie príliš napevno.Spoj by mal byť na spodu.Závin prenesieme na plech,ja mám teflónovú podložku,kto nemá,tak dá na plech potretý olejom.Necháme ešte chvíľu podkysnúť,zhruba 20 min.Potom ho potrieme slanou vodou a urobíme špajlou dier,možme ešte posypať bylinkami.Zapneme rúru a vo vyhrietej pečieme asi 30 min. na 200 *C a potom 25-30 min na 170 *C. Po upečený závin potrieme olivovým olejom,alebo slanou vodou,preložíme na mriežku a necháme vychladnúť. Receptom som sa inšpirovala z knihy Chlieb,ale iba základné cesto,ostatné som si prispôsobila.Plnku si tiež urobte podľa svojej fantázii a chuti.Závin je ideálny k vínečku. Prajem dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 1.3.2012, 19:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Pšenično-ražné bagetyPOTREBNÉ PRÍSADY Pšeničná múka hladká 700 g Ražná múka hladká celozrnná 300 g Teplá voda 600 ml Kvasnice 42 g Olivový olej 4 PL Cukor 2 ČL Soľ 4 ČL Ľanové semienka POSTUP PRÍPRAVY Uvedené prísady zmiešame (alebo necháme vymiešať pekáreň) a cesto necháme kysnúť 1 hod. Na doske vytvarujeme bagety, ktoré necháme pred pečením ešte 15-20 minút podkysnúť. Pečieme pri 200 stupňoch cca 30 minút. Ja dávam pod plech ešte jeden malý plech s vriacou vodou, aby bola v rúre dostatočná vlhkosť a pečivo nebolo vysušené. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Lucia K. (Lucia8504) ID 98072 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 30.8.2012, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
pollitrákPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Katarína H. (reprakcica) ID 153197 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.2.2012, 6:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
TAK TOTO MA DOSTALO!!!!PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) MARTINA P. (matísek1) ID 12023 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 31.7.2012, 8:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 311-320) | << predošlé 1,.,27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37,.,162 ďalšie >> |