
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Lucia K. (Lucia8504) ID 98072 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Pšenično-ražné bagety[ recept č. 45896 zo dňa 6.2.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pšeničná múka hladká 700 g Ražná múka hladká celozrnná 300 g Teplá voda 600 ml Kvasnice 42 g Olivový olej 4 PL Cukor 2 ČL Soľ 4 ČL Ľanové semienka POSTUP PRÍPRAVY Uvedené prísady zmiešame (alebo necháme vymiešať pekáreň) a cesto necháme kysnúť 1 hod. Na doske vytvarujeme bagety, ktoré necháme pred pečením ešte 15-20 minút podkysnúť. Pečieme pri 200 stupňoch cca 30 minút. Ja dávam pod plech ešte jeden malý plech s vriacou vodou, aby bola v rúre dostatočná vlhkosť a pečivo nebolo vysušené. |
Alexandra T. (alesranda) ID 34621 (30.8.2012, 16:57) |
prva varka uz vyliezla z rury a su bozske! u nas uz budeme piect len podla tohto receptu ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana K. (cukrik580) ID 98979 (16.2.2012, 17:11) |
uz kysnu, za chvilku pojdu do truby. som zvedava ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia K. (Lucia8504) ID 98072 (21.2.2012, 16:49) |
tak dajte vedieť či chutili | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (14.2.2012, 20:43) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (7.2.2012, 8:00) |
Lucik, vyzerajú úžasne! ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia K. (Lucia8504) ID 98072 (7.2.2012, 11:17) |
Ďakujem Lucik ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |