
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
CHUŤOVKY |
saska z. (saskazimova) ID 229310 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Plnené šampiňóny[ recept č. 45997 zo dňa 11.2.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY šampiňóny + niva + eidam + drvený losos + špenátové listy + pór + bazalka + sušený cesnak POSTUP PRÍPRAVY Toto je tiež jedno z našich obľúbených raňajkových jedál cez víkend, kedy máme na varenie viac času, prípadne ho robíme ako rýchle a chutné predjedlo pre naše návštevy. Výhoda je, že s obmenami surovín (čo vám chladnička či komora dá :)) máte stále niečo nové. Príprava je jednoduchá a hlavne mimoriadne rýchla - za 15 minút je to už aj vonku na tanieroch.\r\n\r\nPostup:\r\n\r\n- šampiňónom odtrhneme nožičky a vnútro veľmi opatrne (aby nám nepraskla hlavička) vydlabeme čajovou lyžičkou\r\n- vnútro šampiňónu, ktoré vydlabeme beď zahodíme, alebo si na niečo odložíme (ja dávam do polievky), alebo časť použijeme do plnky, t.j. dáme do misky\r\n- do misky nalámeme kúsočky nivy, nasekáme špenátove listy, vmiešame lososa aj s tou olejovou šťavičkou a nadrobučko pokrájanú bielu aj zelenú časť z pórku a posypeme bazalkou a sušeným cesnakom\r\n- naplníme tým napevno šampiňóny a posypeme vrch strúhaným eidamom\r\n- nesolíme! syry aj losos sú dostatočne slané\r\n- dáme na plech alebo do zapekacej misky (ja vystielam alobalom, lebo šampiňóny pri pečení pustia vodu, tak nech mi to neušpiní plech a nepripečie sa to zbytočne k nemu) a pečieme na 200 stupňoch 10 minút\r\n- podávame s bagetkou, hranolkami alebo inak upravenými zemiačkami, príp. my to jedávame aj len tak, bez prílohy |