. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 210 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >>

HOVÄDZIE MÄSO

Pecene masove gulky



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/pecene-masove-gulky.html

POSTUP PRÍPRAVY

1 stredne velky zelerovy stonok
1 stredne velka mrkva
olivovy olej
1 CL soli + viac pre zeleninu
cierne korenie
900 g mleteho hovadzieho masa
1 PL rajcinoveho pretlaku
1 CL mletej papriky

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2014, 9:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Chilli con carne



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/chilli-con-carne.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:2 stredne velke cibule
2 struciky cesnaku
2 stredne velke mrkvy
2 zelerove stonky
2 cervene papriky
olivovy olej
1 vrchovatu CL chilli korenia
1 vrchovatu CL mletej skorice

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.1.2014, 22:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie rolky s orestovanou zeleninkou



POTREBNÉ PRÍSADY

800 g hovädzia sviečková, 3 ČL Worchesterová omáčka 1 PL Olivový olej 1 ks Mrkva 1 ks Paprika červená 100 g Cuketa 40 g Cibuľka jarná 5g Cesnak 3 g Bazalka čerstvá 2 ČL Maslo čerstvé 2 PL Cibuľa 200 ml Balzamikový ocot 2 ČL Hnedý cukor 200 ml Hovädzí vývar

POSTUP PRÍPRAVY

Recepty je zo stránky: http://www.ochutnaj.sk/recepty/hovadzie-rolky-zo-svieckovej-159

1: Hovädziu sviečkovú pokrájame a pripravíme na 1,5 cm hrubé pásiky. Mäso si z oboch strán osolíme, okoreníme a pokvapkáme worchesterovou omáčkou. Namarinované mäso odložíme na 30 minút.
2 : Kým bude marinované mäsko oddychovať, pripravíme si zeleninovú zmes na vyplnenie. Červenú papriku, mrkvu, cuketu a jarnú cibuľky si nakrájame na rovnako dlhé tenké pásiky.
3: Nakrájaná zelenina nech je dlhšia ako šírka nakrájaného mäsa (chceme aby trochu pretŕčala). Olúpeme si 2 strúčiky cesnaku.
4: Pre balzamikovú omáčku si v malej panvici rozpustíme maslo, pridáme najemno nakrájanú cibuľku, ktorú 1 - 2 minúty osmažíme. Pridáme hnedý cukor, balzamikový ocot a hovädzí vývar.
5: Omáčku privedieme do varu a stlmíme plameň na polovičku. Necháme dovariť až kým to nebude mať konzistenciu sirupu. Omáčku si prelejeme do nádoby.
6: Do rovnakej panvice si pridáme olivový olej, do ktorého pridáme 2 strúčiky cesnaku. Cesnak opražíme, môže to trvať pár minút.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Julie M. (Julynecka) ID 291173 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzí guláš s fazuľou a kukuricou



POTREBNÉ PRÍSADY

Hovädzie stehno ( cca 800 g), 2 konzervy červenej fazule, 1 konzerva kukurice, 1 konzerva lúpaných paradajok v konzerve (alebo pretlak), 3 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 paprika, olej, mletá červ. paprika, ml. čierne korenie, lyžička drvenej rasce, 1 - 2 lyžičky chilli (kto má rád pikantné), 1 hovädzí bujón (nemusí byť)

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu nadrobno nakrájame. Hovadzie mäsko nakrájame na maličké kocky. Podusíme cibuľu na oleji. Pridáme pretlačený cesnak a mäso. Posolíme.
V polovici varenia dáme nakrájanú papriku, ml. červ. papriku, rascu a korenie. Opäť dusíme.
Ak treba podlievame vodou.
Pridáme nakrájané paradajky z konzervy alebo pretlak, hovädzí bujón, chilli, soľ, čierne korenie.
Dusíme domäkka. Na záver dáme fazuľu a kukuricu z konzervy. Prehrejeme tak 5 min. Posypeme majoránom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

andrea sečkarova (sveand) ID 44482 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie mäso námornické.



POTREBNÉ PRÍSADY

mäso, 2 cibule, hladká múka, voda, červené víno, pretlak, uhorky, huby

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso ošmahnuť na masti do zlatá, vybrať a na výpeku ošmahnuť cibuľu narezanú a potom pridať asi vrchom lyžice hladkú múku a tiež ošmahnuť do zlatá a podliať asi 1/2l studenej vody aby bolo redšie a môžte aj viac. Osoliť, okoreniť a podliať 2dcl červeného vína a dve lyžice paradajkový pretlak a dusiť ak je husté pridať vodu a trocha vegety no nemusí.Keď je mäso mäkké ošmahneme na masti nakrájané uhorky, cibuľu a huby, pridať k mäsu, prevariť a podávať s knedľou. Fajne

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Michal Č. (mcoki) ID 38599 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2013, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Sviečková na smotane s pomarančom



POTREBNÉ PRÍSADY

falošná hovädzia sviečková 1kg, mrkva 900g, petržlen 600g, zeler 400g, pomaranč 1ks, sladká smotana 250ml, horčica 1PL, čierne korenie celé 5guličiek, bravčová masť, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Už som videla viacero receptov na sviečkovú na smotane, prikladám tú moju, trošku ozvláštnenú :)

Ja variem v tlakovom hrnci ,takže tak budem písať aj postup.

Na rozpustenej bravčovej masti si rýchlo osmahnem kus falošnej sviečkovice v celku. Keď sa mäsko zatiahne zalejem 1l vody a nechám v tlakovom hrnci "pišťať" jednu hodinku.

Medzitým si očistím a nadrobno nakrájam mrkvu, petržlen a zeler. Keď mám mäso hotové, prehodím ho do druhého hrnca aj s vodou, v ktorej sa dusilo. V tlakovom hrci si rozpustím maslo, pridám nakrájanú zeleninku, trošku orestujem aby sa uvoľnili vône a chute. Zalejem vodou z uvarenej sviečkovice. Pridám soľ, korenie, a korenie v celku (to si dávam do čajového sitka aby som ho potom nemusela loviť). V tlakovom hrnci nechám opäť "pišťať" tak 5 minút (zelenine to stačí). Následne pomixujem zeleninu tyčovým mixérom a dám späť na sporák. Pridám sladkú smotanu, lyžicu horčice a odšťavený jeden pomaranč a nechám prejsť varom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Lucka T. (Luckahoneybee) ID 268120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 24.8.2013, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Červené mäso



POTREBNÉ PRÍSADY

- hovädzie mäso, cibuľa, čierne korenie, troška rasce - Lyžičku sladkej papriky, paradajkový pretlak, bravčová masť, feferónky, 1l kečup

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na kocky. Na bravčovej masti speníme cibuľu, pridáme trocha rasce, pridáme mäso a opečieme. Okoreníme čiernym korením, osolíme a pridáme troška červenej sladkej papriky. Znížime plameň, pridáme feferónku a dusíme s občasným podlievaním do mäkka. Feferónku môžeme vybrať aj skôr, aby mäso nebolo štipľavé. Na koniec pridáme paradajkový pretlak a trocha kečupu, zriedime horúcou vodou podľa potreby a dodusíme. Počas varenia si uvaríme kolienka, ktoré potom podávame s uvareným mäsom..Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Mária H. (Hazik) ID 280289 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Roštenky s hubami



POTREBNÉ PRÍSADY

4 roštenky (asi 600 g),soľ, m.č. korenie, paprika a rasca, 1 veľká cibuľa, plnotučná horčica, 2 strúčiky cesnaku, hrsť sušených húb, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Naklepané roštenky, osolíme a okoreníme, opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán, pridáme papriku, podlejeme troškou vody. Na roštenky nastrúhame cibuľu, pokvapkáme horčicou a krátko dusíme. Podľa potreby podlievame teplou vodou, plátky obraciame ku koncu dusenia pridáme cesnak, rascu a huby. Dodusíme domakka a podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

KOLOZVARSKA KAPUSTICKA :D



POTREBNÉ PRÍSADY

PODLA MNOZSTAVA JA DAVAM 1kg hovadyieho maska 1.5kg kyslej kapusty 2hrnceky ryze 700gparadajkoveho pretlaku 4ks hovadzieho bujonu 2cibulky 4struky cesnaku mlety peper cervena sladka paprika sol

POSTUP PRÍPRAVY

Masko si pomelieme pridame cibulku ,cesnak peper ,papriku,sol,premiesame oprazime vo vacsiom hrnci pridame zaliaty bujon cca v pol litry vody premiesame dusime .Dva hrnecky ryze zalejeme troma hrncekmy vody ,varime nie do uplneho konca vypneme este ked v nej mame trosku vody odstavime .Ja osobne kyslu kapustu milujem a tak ju nikdy nepremivam :) V dalsom hrnci si roztopime masielko ja davam polku a pridame kyslu nepremitu kapustu podusime .
Ak je masko skoro hotove ochutname :))) pridame pol flase paradajkoveho pretlaku premiesame a postupne pridavame ryzu a kapusticku poriadne vsetko premiesama a dolejeme zvysok pretlaku ja este premijem flasu 1dc prevarenou vodou a vlejem do hrnca nechame to pomalicky vriet na slabom ohni cca 45min podla dovarania :D
Dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Erika P. (ERIKA 28) ID 253491 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.8.2013, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Burgenlandská hovädzina s fazuľkou a šampiňónmi



POTREBNÉ PRÍSADY

***1 kg hovädzieho mäsa (stehno, roštenka ap.), 2 väčšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 PL oleja, 1/2 čL mčk, 1,5 čL soľ, 1 čL sladká paprika, troška rasce, na podliatie trocha červeného vína a vývar ***zelenina - cibuľa, zelená fazuľka, šampiňóny, kúsok rakúskeho špeku (nahradíme Schwarzwaldskou alebo kto má domácu voňavú prerastenú), soľ, mčk, 1 PL masla, 1 čL hlad. múky

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu a cesnak pokrájame a dáme speniť na olej. Mäso (umyté, osušené,) pokrájané na väčšie kusy pridáme k cibuli a poopekáme, pridáme koreniny, soľ a chvíľu restujeme. Podlejeme horúcim vývarom, vínom a prikryté dusíme domäkka.
***Na masle opečieme špek, pridáme cibuľu a chvíľu spolu restujeme. Potom pridáme šampiňóny a fazuľku, soľ, mčk a dusíme cca 7 - 8 minút pod pokrievkou, podlejeme 1 PL vývaru. Keď je všetko mäkké, zeleninu poprášime troškou hladkej múky, povaríme 2 minúty.
Podáva sa s upečenými zemiakmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 15.7.2016, 16:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 210 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu