končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
Michal Č. (mcoki) ID 38599 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Hovädzie mäso námornické.[ recept č. 55195 zo dňa 6.10.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY mäso, 2 cibule, hladká múka, voda, červené víno, pretlak, uhorky, huby POSTUP PRÍPRAVY Mäso ošmahnuť na masti do zlatá, vybrať a na výpeku ošmahnuť cibuľu narezanú a potom pridať asi vrchom lyžice hladkú múku a tiež ošmahnuť do zlatá a podliať asi 1/2l studenej vody aby bolo redšie a môžte aj viac. Osoliť, okoreniť a podliať 2dcl červeného vína a dve lyžice paradajkový pretlak a dusiť ak je husté pridať vodu a trocha vegety no nemusí.Keď je mäso mäkké ošmahneme na masti nakrájané uhorky, cibuľu a huby, pridať k mäsu, prevariť a podávať s knedľou. Fajne OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI narežeme 1cibuľku narežeme mäso ošmahneme na masti keď je mäso zlatisté vyberieme a speníme cibuľku a hladkú múku a zalejeme vodou asi 1/2l potom mäso vložiť, pridať červené víno 2dcl a 2lyžice pretlaku a variť nakrájanú cibuľu, huby a uhorku ošmahnuť na oleji a pridať k mäsu podávame s knedľou OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (7.10.2013, 11:16) |
ODPOVEDAŤ |