
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Chilli con carne[ recept č. 55981 zo dňa 12.1.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/chilli-con-carne.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 stredne velke cibule 2 struciky cesnaku 2 stredne velke mrkvy 2 zelerove stonky 2 cervene papriky olivovy olej 1 vrchovatu CL chilli korenia 1 vrchovatu CL mletej skorice 1 vrchovatu CL mletej rasce sol cierne korenie 400 g konzerva ciceru 400 g konzerva cervenej fazule 2 krat 400 g konzerva pokrajanych rajcin 500g mleteho hovadzieho masa 1 mensi zvazok Azijskeho petrzlenu 2 PL balzamikoveho octu (ja som ho nepridala ) Postup:Na drobno si nakrajame cibulu,cesnak,mrkvu,zeler a papriku( papriku si prekrojime na polku,zbavime zrniecok a nakrajame na pasiky ).Do hrnca si dame 2 PL olivoveho oleja na stredne velky ohen.Pridame nakrajanu zeleninu.Pridame chilli korenie,mletu skoricu,rascu,sol a c.korenie.Premiesame si kazdych 30 sekund pocas 7 minut az pokial nam zelenina zmekne a trosku zmeni farbu. Pridame cicer,cervenu fazulu (oboje precedene )a rajciny.Takisto si pridame mlete maso(vacsie kusky si rozpolime varechou).1 prazdnu plechovku od rajcin si naplnime vodou a pridame(prosim nepridavajte tam tu kozervu ale iba tu vodu z nej ..Iba sa uistujem :)Na drobno si nakrajame stonky z petrzlenu (listky si zatial odlozime do chladnicky.Pouzijeme ich neskor ) a pridame do chilli con carne.Napokon pridame balzamikovy ocot a opat sol,cierne korenie.Privedieme k varu ,znizime plamen na najnizsie prikryjeme pokrievkou (ale nie celkom musi tam byt aspon mala medzierka cez ktoru bude unikat para).A nechame pomalicky bublat 1 hodinu ( JA SOM TO VARILA IBA 30 MINUT ) |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (12.1.2014, 22:37) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/chilli-con-carne.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |