končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24831-24840) | << predošlé 1,.,2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485, 2486, 2487, 2488, 2489,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Nepečená mokka tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. detských piškótov, 100 ml silnéj kávy, 1 Pl rumu. Krém: 250 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 300 g Lučiny, 3-4 Pl práškového cukru. Na zdobenie: nastrúhaná čokoláda. POSTUP PRÍPRAVY Stužovač rozmiešame v smotane a tú potom ušľaháme do tuha. Lučinu rozotriem s cukrom a zjemníme s ušľahanou šľahačkou. Piškóty namočíme do kávy zmiešanej s rumom a vyložíme s nimi spodok i steny roztvárateľnej tortovej formy. Vrstvu piškótou pokryjeme časťou krému, ten prekryjeme časťou krému, ten prekryjeme vrstvou piškótou namočených v káve a potreme ostatným krémom. Tortu posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme do chladničky stuhnúť a odležať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Medvídek Pú s kamarády na podzimPOTREBNÉ PRÍSADY jako u předchozích,, POSTUP PRÍPRAVY --- ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | romana p. (pelinka) ID 63465 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 27.10.2008, 12:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta na krstPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Po prvy krat som sa pokusila o potahovanu tortu s marshmallows hmotou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin G. (biuska) ID 1156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 3.11.2008, 11:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta pre Natalku k 3 narodeninamPOTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus, plnka trasena, rolada -stred-kupovana, super marcipan podla arielll, POSTUP PRÍPRAVY len trpezlivost ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Andrea B. (nataliB) ID 7836 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 30.10.2008, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
marlenka s ozdobou z trojfarebnej čokoládovej modelovacej hmotyPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 29.6.2009, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Podzimní oknoPOTREBNÉ PRÍSADY oříškový piškot, nugátový krém, mléčný marcipán a white icing POSTUP PRÍPRAVY Pečeno z devíti vajec, na jedno vejce 4 dkg cukru krupice, 3 dkg pol.mouky a 2 dkg mletých oříšků. Vyšlehat žloutky s cukrem a troškou vlažné vody, přidat mouku se špetkou prášku do pečiva, 4 lžíce oleje a nakonec vmíchat lehce sníh. Peču na 170 a po 20 minutách snížím a dopeču. Krém je z jednoho a půl másla, asi 15 dkg mouč.cukru, jednoho vanilkového pudinku svařeného v poloviční dávce mléka a asi tří vrchovatých lžic Nutely, vše se vyšlehá do pěny. Marcipán je z jedné krabice suš.mléka, jednoho Salka,tří rovných lžic pšeničného sirupu, asi tří vrchovatých lžic prosátého mouč.cukru a trošky vody dle potřeby. Tresť jsem použila oříškovou, je docela oblíbená, marcipán má zas trošku jinou chuť a všichni si ho chválí. Na záclonky jsem použila white icing, mašličky a krajky jsou ze silikonových formiček. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 27.10.2008, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička na birmovku pre švagríka :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesto mramorové: 4 vajcia, 240g práškový cukor, 150ml oleja, 100ml vriacej vody, kakao, 250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva ********** plnka: 0,5l mlieka, 2 karamelové pudingy, 1 Hera, 100g kryšt. cukru******** banány, mandarinky******* poťahovaná hmotou z cukríkov marshmalows a ozdovy sú z mliečnej hmoty POSTUP PRÍPRAVY cesto: Ušľaháme bielky s 1/2 cukru. V druhej mise šľaháme žĺtky s druhou polovicou cukru, môžme pridať vanilkový cukor. Postupne pridávame vodu, olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec vyšľahaný sneh s cukrom. Jednu tretinu cesta odoberieme a prifarbíme kakaom. Formu na dne vymastíme maslom a vysypeme hrubou múkou, boky len vymastíme maslom. Do stredu formy dáme lyžicu tmavej hmoty a nato 2 lyžice svetlej hmoty. Keď chcem rýchlejšie, tak dám 5 lyžíc svetlej a 2 tmavej, teraz som sa ale ponáhľala, tak som vyliala svetle a potom som na to postupne vyliala tmavé. ************ plnka: Puding s cukrom uvaríme v mlieku, necháme vychladnúť za stáleho miešania, ja som si trochu pomohla hrncom s vodou, vychladlo to pomerne rýchlo, potom po kockách primiešavame maslo, vznikne nám hladká kaša. Môžeme dať na chvíľu do chladničky a potom už len natierať.********* OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika K. (veronika13) ID 7415 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 27.10.2008, 14:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S letným nádychomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janka Š. (suiluj) ID 28372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 4.12.2008, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pro Pepíčka k vítání občánkůPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabriela P. (PKetty) ID 54207 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Noemova archaPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, piškóty, čokoládová plnka, white icing POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch....torta vážila 6 kg a dosť hodín práce...už sa mi o zvieratkách aj snívalo :o))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 19.2.2009, 22:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24831-24840) | << predošlé 1,.,2479, 2480, 2481, 2482, 2483, 2484, 2485, 2486, 2487, 2488, 2489,.,2566 ďalšie >> |