
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Nepečená mokka torta[ recept č. 8271 zo dňa 27.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. detských piškótov, 100 ml silnéj kávy, 1 Pl rumu. Krém: 250 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 300 g Lučiny, 3-4 Pl práškového cukru. Na zdobenie: nastrúhaná čokoláda. POSTUP PRÍPRAVY Stužovač rozmiešame v smotane a tú potom ušľaháme do tuha. Lučinu rozotriem s cukrom a zjemníme s ušľahanou šľahačkou. Piškóty namočíme do kávy zmiešanej s rumom a vyložíme s nimi spodok i steny roztvárateľnej tortovej formy. Vrstvu piškótou pokryjeme časťou krému, ten prekryjeme časťou krému, ten prekryjeme vrstvou piškótou namočených v káve a potreme ostatným krémom. Tortu posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme do chladničky stuhnúť a odležať. |