končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsová roláda s kiviPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°400g hovädzieho alebo teľacieho mäsa(stehna) °°3 strúčiky cesnaku°°100g šunky°°3kusy kivi°°1 cibuľa °°50g parmezánu (alebo iného tvrdého syra)°°1PLhrubej múky°°mleté nové korenie°°soľ°°50g masti POSTUP PRÍPRAVY - Mäso natenko vyklepeme,osolíme,okoreníme,posypeme nadrobno posekaným cesnakom. - Na to poukladáme plátky šunky,na kolieska nakrájané olúpané kivi a cibuľu. Túto zmes posypeme postrú- haným parmezánom. - Roládu zavinieme a na masti udusíme domäkka (ak treba podlejeme horúcou vodou). - Ked´ je mäso mäkké,roládu vyberieme,masť posypeme 1PLhrubej múky,dochutíme mletým novým kore- ním,podlejeme vodou a krátko povaríme. - Hotovú roládu pokrájame a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 0:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chili con carnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °°500g hovädzieho mäsa°°1 cibuľa°°1lyžička hladkej múky°°2 strúčiky cesnaku°°0,5 lyžičky čili korenia °°1lyžička soli°°mleté čierne korenie°°100ml červeného vína°°1kocka mäsového bujónu°°1konzerva nakrá- janých paradajok°°1konzerva fazule v slanom náleve°°olej POSTUP PRÍPRAVY - Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame nadrobno ( cesnak posekáme na menšie kúsky).Umyté a osušené mäso pomelieme. - Na horúcom oleji speníme pokrájanú cibuľu,pridáme pomleté mäso,opražíme a posypeme 1 lyžičkou hladkej múky. - Potom pridáme posekaný cesnak,0,5 lyžičky čili korenia, lyžičku soli a mleté čierne korenie. Podlejeme červeným vínom a mäsovým bujónom a 15 až 20 minút pod pokrievkou dusíme. - K udusenej zmesi pridáme pokrájané paradajky a precedenú,odkvapkanú fazuľu (podľa chuti môžeme pridať aj malú konzervu kukurice ). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Tokáň so smotanou - trochu inakPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY halušky z celozrnnej múky a do smotany vmiešaná ovsená múka, stačí oveľa menej ako pšeničnej POSTUP PRÍPRAVY zdravšia verzia môjho obľúbeného jedla :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária M. (majkatorka) ID 10016 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
BYCIE ZLAZY_NA BELEHRADSKY SPOSOB*****POTREBNÉ PRÍSADY Byčie žľazy,cibuľa,paprika,paradajky,kečup,olej,soľ,mleté čierne korenie,červená paprika,cesnak,chilli paprička,voda-vývar POSTUP PRÍPRAVY Byčie žľazy rozkrojíme,vykrojíme prieduchy a sparíme vriacou vodou. Prekrojíme na polovice a pokrájame na plátky.Cibuľu nakrájame na drobno,speníme na oleji,pridáme plátky žliaz a červenú papriku a orestujeme.Papriku pokrájame na rezance,paradajky na plátky,pridáme k orestovanému základu,osolíme a okoreníme,šupneme 2-3 lyžice kečupu.Podlejeme vriacou vodou alebo vývarom a dusíme do mäkka.Môžeme dochutiť cesnakom,prípadne chilli papričkou.Sťavu zredukujeme,nezahusťujeme múkou. Podávame s čerstvým chlebom. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 27.6.2010, 20:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVÄDZIE MÄSO |
Grilovaný stejk, šampióny, baklažán skrátka rôzna zeleninkaPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečková, šampióny, baklažíán, cesnak, zelená tenkostenná paprika POSTUP PRÍPRAVY všetkovopred namarinovať a potom grilovať - toto bolo grilované na drevennom uhlí cesnak a cibuľu pri grilované len prekrojiť cez poly a tak ugrilovať baklažán nasoliť a nechať odkvápať a až potom grilovať ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janka V. (bambulkajanka) ID 59700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.2.2011, 22:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chilli con carnePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/chilli-con-carne.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 stredne velke cibule 2 struciky cesnaku 2 stredne velke mrkvy 2 zelerove stonky 2 cervene papriky olivovy olej 1 vrchovatu CL chilli korenia 1 vrchovatu CL mletej skorice Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.1.2014, 22:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
GulášPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho mäsa, 300 ml vody, 1 veľkú cibuľu, Zemiaky, Zelerové stonky, 6 ks cherry paradajok, Guláš Mix 100g, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak, Príloha: chlieb POSTUP PRÍPRAVY V hrnci na oleji usmažíme cibuľu a potom na kocky nakrájané hovädzie mäso, pridáme 600ml vody a zmes. Dôkladne premiešame a varíme na miernom ohni. Približne po 30 minútach pridáme nakrájané zemiaky, soľ a korenie podľa chuti (môžeme dochutiť 1 lyžicou pasty Sambal Badjak). Dusíme na miernom ohni. V závere pridáme nakrájané zelerové stonky a nakrájané paradajky. Podávame s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2011, 12:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Jahňacie s bylinkovou krustouPOTREBNÉ PRÍSADY Na porciu pre 4 osoby potrebujeme: 1 kg jahňacieho chrbta s kosťou, 8 vetvičiek tymiánu, 2 vetvičky rozmarínu,4 vetvičky oregána, 1/2 citrónu, 4 strúčiky cesnaku, 6 plátkov toastového chleba (ja som použila klasický chlieb), 80 gramov masla, 3 lyžice nastrúhaného parmezánu, soľ, čierne korenie, 2 lyžice oleja, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica paradajkového pretlaku POSTUP PRÍPRAVY Recepty s jahňacím mäsom sa na mimibazári veľmi nevyskytujú aj hoci je to chutné mäsko. Nechajte sa inšpirovať týmto receptom, ktorý u nás zožal veľký úspech. 1. Najprv si mäso očistíme od blán a mastného. Opláchneme a odrežeme mäso od kostí. Z mäsa dostaneme pekný valček. Mäso aj kosti dáme do misy marinovať (v chlade cca 2 hodiny) s polovicou byliniek, plátkami citróna a 3 strúčikmi cesnaku. 2. Krustu na mäso si pripravíme iba zo striedky z chleba, prípadne toastov, ktoré si namrvíme. Namrvené popražíme na masle spolu s druhou polovicou pokrájaných byliniek, nadrobno nakrájaným strúčikom cesnaku a nastrúhaným parmezánom. 3. Namarinované mäso osolíme, okoreníme čierným korením a opečieme krátko na oleji. Potom ho vložíme do jenskej misy na kosti na zapekanie. Mäso prikryjeme pekne krustou z chleba a byliniek a obložíme na väčšie kúsky nakrájanou cibuľou. Pečieme odkryté v rúre na 160 stupňoch asi 25 minút. 4. Upečené mäso vyberieme a necháme v teple. Kosti rozkrájame a vrátime dopiecť s tým, že tam zamiešame lyžicu paradajkového pretlaku a poprašíme hladkou múkou. Kosti pečieme ešte ďalších 10 minút pri teplote 220 stupňov. 5. Dopečené kosti spolu so všetkým, čo tam je dáme do menšieho hrnca, zalejeme cca 1,5 dcl vody a chvíľku povaríme. Šťavu precedíme a podávame k mäsu. My sme to podávali so zemiakmi, ktoré sa podľa mňa hodia k tomu najlepšie:-) Doobrú chuť:-))) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ludmila B. (milika4) ID 77960 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.3.2011, 10:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVADZIE RIZOTOPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso,ryža,zelenina,cibuľa,soľ,vegeta,červená paprika,kocka hov.bujónu POSTUP PRÍPRAVY Na oleji popražíme cibuľku do zlatista.Pridáme mäso a z prudka orestujeme.Trošku soli,vegety a lyžičku červenej papriky.Chvíľku miešame.Mäso zalejeme troškou vody,pridáme kocku bujónu a dusíme.Keď je mäso mäkké,pridáme zeleninu(mrkva,hrach,kukurica).Keď aj zelenina zmäkne,prídáme ryžu.Zamiešame,poprípade dochutíme ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra K. (sasa12alexandra) ID 32541 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |