končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
fazuľové luskyPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g zelených fazuliek, 1 plechovka krájaných paradajok,cez sezonu čerstvé paradajky, 4 vačšie strúčiky cesnaku, soľ POSTUP PRÍPRAVY na panvičku oliv .olej asi 1 lyžicu,cesnak ,pridáme lusky,paradajky ,podusíme cca 20-30min a máme to:) na záver možeme posypať kvalitným syrom originál taliansky recept ,prosím nekopírovať a nerobiť z toho miš-maš kečupový ,a la mmb , ako máte niektoré zvykom ,dakujem :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 24.7.2013, 0:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
rýchla dobrota z ToskánskaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 ks mrkva , 3ks cibuľa , kusok zeleru, 1 cuketa, 150-200 g slaniny, 1/2 kapusty, 1 plechovka krájaných paradajok cez sezonu čerstvé paradajky, toskánsky chlieb,u nás stačí opiecť náš POSTUP PRÍPRAVY slaninku na kocky ,jemne opražiť,pridať cibuľu na jemno nasekanu,zvyšnu zeleninku ,asi 50ml vody , podusíme asi 5 minut ,osolíme,okoreníme,pridáme cesnak a paradajky a dusíme cca 10-15min kým sa nevyparí šťava ,medzitým si opečieme chlebík ,syr na koniec :) recept originál priamo z Toskánska ,bez tých našich slovenských kečupových miš-maš uprav :) celkom rýchly,chutný aj troška netradičný ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.9.2013, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
jablkový džem a hruškový džem a jablkový rôsol na koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY -jablká,cukor ,citrodeko škorica,vanilka a postup prípavy uvedené množstvo ! .... hrušky ,vanilka,klinček ,citrodeko POSTUP PRÍPRAVY Jablká očistíme, nastrúhame a dáme povariť. Keď zmäknú rozmixujeme ich. Znova ich dáme na sporák, pridáme cukor ,citrodeko,štipku škoricu ,ak máte,možete pridať aj vanilkový cukor ,povaríme,naplníme poháre ešte teplým džemom a otočíme dole viečkom ,zabalíme do deky ,kto je naučený ešte sterilizovať ,sterilizuje rovnaký postup aj hruškový ,ale na prevonanie pridáte klinček,1-2ks na 3kg hrušiek jablčkovo-hruškový (štipka badyánu,štipka hrebíčku,vanilkový cukor,citron ) množstvo nepíšem z dovodu,že každá používame iný cukor,jedna hroznový,druhá gelfix jedna k jednej,dva k jednej atd ,takže riadte sa návodom na obale a džem sa vám podarí ak robíte bez gelfixov ,klasický džem s cukrom na 3kg jablčok cca 1kg cukru ,kedže aj jablčka máme rozne ,jedna sladšie ,druhá kyselejšie,treba sa aj tomu prisposobiť :) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.9.2014, 17:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |