končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 45 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Superlahky osviezujuci letny dezertPOTREBNÉ PRÍSADY tento pohar urcite kazdy pozna, u nas velmi oblubeny, rychly dezert za 5 min hotovy!! takze potrebujeme: kysla smotana alebo grecky jogurt, cukor + van. cukor, ovocie, susienky alebo piskoty POSTUP PRÍPRAVY 1. smotanu alebo jogurt vymiesame s cukrami podla chuti 2. do pripravenych poharov robime vrstvy zo susienok - ovocia - smotany, kym nie je pohar plny 3. lubovolne ozdobime a nechame vychladit Odporucane ovocie - mandarinky, kiwi, jahody Odporucane keksy - u nas nejake kokosove susienky alebo piskoty ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Perfektny segedin za pol hodinuPOTREBNÉ PRÍSADY Pre celu rodinu budeme potrebovat : olej, 1kg kyslej kapusty, cca 400g bravcoveho masa, 1ks cibula, 1x smotana na varenie, sol, korenie, bobkovy list, rasca, cervena paprika + priloha kupena knedla alebo skuste domacu podla mojho receptu, ktora sa zarucene vydari kazdej gazdinke: 1kg polohrubej muky, 1 sacok suseneho drozdia, 4 lyzicky soli a 4 cukru, 3PL olivoveho oleja, 6dcl tepleho mlieka POSTUP PRÍPRAVY Na rozpalenom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dozlatova, pridame maso, prudko oprazime pridame korenie, papriku, rascu a bobkovy list. Podlejeme vodou, dusime 10min a pridame kapustu. Podla chuti osolime alebo pridame trocha cukru, ak je kapusta velmi kysla.. Dusime dalsich desat minut, pridame smotanu, nechame previet a mame hotovo. Knedla: vsetky prisady vymiesime a nechame vykysnut. Vykysnute cesto rozdelime na bochniky a parime kazdy 20 minut, po vybrati poprepichujeme sparadlom a potrieme olejom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 1.11.2014, 7:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Musli kolaciky, rychla chutovkaPOTREBNÉ PRÍSADY Tieto kolaciky su uplna zavislost, nedokazete zjest len jeden! Potrebujeme: 500g musli, 1 hera, 3 vajcia, 170g cukru, 3PL hladkej muky, papier na pecenie//////// ak nemate musli, pouzite 400g ovsenych vlociek a 100g suseneho ovocia alebo orechov POSTUP PRÍPRAVY 1. rozohrejeme ruru na 170 stupnov 2. rozpustime heru 3. v miske zmiesame vsetky suroviny a prelejeme rozpustenou herou 4. nechame odpocinut pol hodinku 5. pecieme dozlatova Ja som mala musli s tropickym ovocim a orechmi. Ak davate aj susene hrozienka, nepecte zbytocne dlho- budu vysusene a horke.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.5.2013, 19:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kapustové plackyPOTREBNÉ PRÍSADY Velka konkurencia tym zemiakovym! a staci nam iba: 1 mala hlavka bielej kapusty, 3 vajcia, vegeta, sol, korenie, asi 1 hrncek nejakej muky, bravcova mast alebo olej POSTUP PRÍPRAVY 1. nakrajame si kapustu na tenucke pasiky cca 0.5x2cm 2. nakrajanu kapustu zmiesame v miske s vegetou, korenim a solou a nechame odpocinut asi pol hodku, kym pusti stavu 3. primiesame muku, aby jej bolo tak akurat... ja som pouzila polohrubu. 4. na panvici rozpalime mast/olej a vyprazame. (ja som pouzila mast, pretoze na dlhe vyprazanie je zdravsia ako olej, ma vyssi stupen prepalenia sa..) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.2.2015, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s hubovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia cca 400g, 2 hrste susenych hub, polovica malej cervenej cibule, 1PL olivoveho oleja, sol, korenie, smotana na varenie, stonka rozmarinu, stonka tymianu, stipka mletej rasce POSTUP PRÍPRAVY Huby si namocime asi 3h vopred. Na olivovom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dosklovita a pridame maso nakrajane na kocky. Oprazime, osolime, okorenime, pridame nadrobno pokrajany rozmarin, rascu a stonku tymianu. Postupne pridame huby s polovicou vody, v ktorej sa mocili, ak treba podlejeme troskou vody. Dusime asi pol hodinu. Na zaver pridame smotanu, nechame prevriet a je to.. Podavame s lubovolnou prilohou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.11.2013, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rychly ovocny s posypkouPOTREBNÉ PRÍSADY super nadychany kolacik, zvladne ho hocikto, vobec nie je suchy a je vyborny na necakane navstevy - vacsinou vsetky suroviny su poruke cesto: 1 vajce, 1 zarovnaný pohár hnedého cukru, 1 pohár mlieka, 3/4 pohára oleja, 1 PDP, 2 poháre polohrubej múky, 1 vanilkový cukor, ovocie- ja som mala čerstvé čučoriedky, 2PL lekvár posýpka: 100g polohrubej múky, 60g hery alebo ineho masla, 60g hnedého cukru pohár - cca 250ml POSTUP PRÍPRAVY cesto: 1. vajce rozmixujeme z cukrom a vanil. cukrom 2. prilejeme mlieko, miesame 3. pridame olej, miesame 4. pridame PDP a muku, rozmixujeme 5. vylejeme na vymasteny a vysypany plech 6. poukladame ovocie a nahadzeme lekvar kade-tade 7. posypeme rozmrvenou posypkou Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 13.3.2013, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Rychla kuracia panvickaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia 300g, mrazeny alebo cerstvy hrasok (nie konzerva!), baby mrkvicka z konzervy, hladka muka 2PL, 1PL oleja, 1x mala cibula, voda, maly paradajkovy pretlak, sol, korenie Na prilohu: cokolvek, najlepsia je zemiakova kasa POSTUP PRÍPRAVY 1. kuracie prsia nakrajame na nugetky, resp. male rezne, naklepeme a obalime v hladkej muke 2. na rozpalenom oleji ich prudko opecieme a vyberieme 3. cibulu pokrajanu na mini kusky oprazime vo vypeku dozlatova 4. pridame mrkvicky aj s vodou 5. pridame maso, osolime, okorenime, dusime cca 15min, pripadne podlejeme trochou vody 6. ked je maso makkucke pridame pretlak a hrasok, nechame prevriet a mame hotovo! Najviac nam to chuti so zemiakovou kasou, ale moze byt cokolvek. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 21.4.2014, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
SosovickaPOTREBNÉ PRÍSADY Na cca tri litre potrebujeme: sosovica- aby pokryla dno hrnca/ voda/ 2x bobkovy list/ 2x zemiak/ korenie mlete a cele/ sol/ majoranka/ koza zo slaniny/ pol klobasy/ 2x parka/ ocot/ 1x smotana na varenie + 1PL hladkej muky POSTUP PRÍPRAVY 1. sosovicu preberieme, poriadne preplachneme a v hrnci zalejeme studenou vodou 2. trosku osolime (udeniny tiez pustia sol), pridame bobkovy list, cele korenie asi 5ks a kozu zo slaniny 3. ked je sosovica polomakka pridame pol klobasky(ja som dala v celku), pokrajane parky a na kocky pokrajane zemiaky 4. ked su zemiaky aj sosovica makka, pridame ocot podla chuti cca 2-3PL, mlete korenie a nechame prevriet 5. odstavime, prilejeme zatrepku so smotany a muky a dochutime majorankou, uz nevarime 6. podavame s cerstvym chlebikom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 5.5.2013, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Najlepší špenátový prívarok z čerstvého špenátuPOTREBNÉ PRÍSADY nejlepsi spenatovy privarok! dve balenia cerstveho spenatu, cesnak podla chuti - cca 4 struciky,, 1PL masla, 1 smotana na varenie, 2PL hladkej muky, sol, korenie , vajicka+ ++zemiakova kasa-zemiacky, mlieko, sol, maslo, POSTUP PRÍPRAVY 1. vo velkom hrnci si rozpalime maslo 2. spenat preplachneme studenou vodou a dame k maslu, stisime plamen 3. osolime a okorenime, prikryjeme pokrievkou a nechame dusit 15-20 min (ak chcete podliat, tak max pol deci vody) 4. udusene rozmixujeme ponornym mixerom a pridame roztlaceny cesnak 5. prilejeme smotanu, premiesame 6. z vysky poprasime mukou (ak treba zahustit), znova pomixujeme, nechame prevriet, a je to! Nachystame si zemiackovu kasu a varene vajicka alebo volske oko a podavame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 4.5.2017, 18:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nadýchaná pomarančová bábovkaPOTREBNÉ PRÍSADY Foto som nestihla, pridam neskor - ale stoji za to upiect.. Je vonava, lahucka a bez tuku :) potrebujeme: 5 vajec, 20dkg kryst. cukru, 20dkg hladkej muky, 1 PDP, 2 pomarance, pol pohara vody- cca 125ml, 1 vanilkovy puding (ja som pouzila dr oetker prava vanilka) POSTUP PRÍPRAVY 1. Zapneme ruru na 170 stupnov. 2. Uslahame sneh z bielkov, odlozime bokom. 3. Zltky vyslahame s cukrom dopenista, pridame nastruhanu koru z pomarancov -na najjemnejsom struhadle, potom ich rozkrojime napoly a pridame stavu aj s duzinou. Preslahame. 4.Pridame muku (mozme sypat z vysky alebo preosiat, nech sa prevzdusni), PDP, vodu a puding. Znovu preslahame. 5. Opatrne vmiesame sneh z bielkov. 6. Vlejeme do babovkovej formy (ja mam silikonovu, tak som iba trosku potrela olejom) a pecieme pri 150-170 stupnoch asi 45 minut - urobime test sparadlom. Nechame vychladnut, vyklopime a degustujeme :) Tip: pomarance mozete vymenit alebo skombinovat s citronmi, krasne to rozvoniava v celom byte a upecenu mozete poprasit praskovym cukrom alebo urobit citronovu polevu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (14) posledné: 22.4.2013, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 45 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |