. .. .. .. .. .. .
. .

Najlepší špenátový prívarok z čerstvého špenátu - RECEPT 50799

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 173421 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Najlepší špenátový prívarok z čerstvého špenátu


[ recept č. 50799 zo dňa  ]


Najlepší špenátový prívarok  z čerstvého špenátu


POTREBNÉ PRÍSADY

nejlepsi spenatovy privarok! dve balenia cerstveho spenatu, cesnak podla chuti - cca 4 struciky,, 1PL masla, 1 smotana na varenie, 2PL hladkej muky, sol, korenie , vajicka+ ++zemiakova kasa-zemiacky, mlieko, sol, maslo,

POSTUP PRÍPRAVY

1. vo velkom hrnci si rozpalime maslo
2. spenat preplachneme studenou vodou a dame k maslu, stisime plamen
3. osolime a okorenime, prikryjeme pokrievkou a nechame dusit 15-20 min (ak chcete podliat, tak max pol deci vody)
4. udusene rozmixujeme ponornym mixerom a pridame roztlaceny cesnak
5. prilejeme smotanu, premiesame
6. z vysky poprasime mukou (ak treba zahustit), znova pomixujeme, nechame prevriet, a je to!

Nachystame si zemiackovu kasu a varene vajicka alebo volske oko a podavame.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

suroviny
spenatik


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Svadobná | Najlepší špenátový prívarok z čerstvého špenátu | Palacinky z rúry II. (s PDP) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Vierka K. (vieridlo) ID 247221 (4.5.2017, 18:04)
No fakt najlepsiiiii
ODPOVEDAŤ
Katka C. (catherina21) ID 290996 (21.1.2015, 10:05)
vynikajúci a rýchly receptoš p. Ivka, neporovnateľne lepší ako mrazený...., my špenát "môžeme" ale odteraz budem robiť len z čerstvých lístkov,výborné spestrenie menu miesta mäsa (Y) :-) (Y), ďakujeme.
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (20.2.2015, 10:26)
dakujem za velmi pozitivny komentarik, som rada, ze vam chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína V. (donatela) ID 3966 (14.1.2015, 12:15)
Ďakujem za receptík. Práve som uvarila a je famózny :) :) :)
Uvidím ešte ako bude chutiť dcérke a manželovi... Ale ja som nadšená (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (21.1.2015, 0:15)
dakujem za komentarik (Y) som rada, ze mal uspech, ja iny ani nerobim :-)
ODPOVEDAŤ
Ivana J. (ivana J.) ID 17235 (1.12.2012, 11:53)
Aj ja som dnes dostala chuť na špenátik, tak ďakujem za recept. (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (3.12.2012, 21:25)
No v tychto studenych dnoch veru dobre padne :)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (8.11.2012, 3:55)
Dakujem:D
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (8.11.2012, 19:44)
nie je vobec zaco ,) u nas sa uz doslova zozral :) rychla vecera a predsa velky uspech ( teda u fanusikov spenatu :D)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (8.11.2012, 3:55)
toto som hladala..DAKUJM :)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu