. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174
.
mimibazar.sk/zzuzana
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.5.2007
Naposledy: 20.1.2017 12:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 71
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 29
RECEPTY 46
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 46 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>

NÁPOJE, DRINKY

Nescafé Amsterdam



POTREBNÉ PRÍSADY

4 cl brandy alebo koňaku; 10 cl horúcej kávy nescafé classic; 4 cl smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Do skla nadávkujeme a zmiešame suroviny okrem smotany, ktorú navrstvíme lyžičkou na hladinu drinku. môžeme ozdobiť kávovým zrnkom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Nescafé Cabana



POTREBNÉ PRÍSADY

4 cl striebornej tequily; 1 cl citrónovej šťavy; 1 lyžička cukru; 4 cl ananásového džúsu; 6 cl nescafé frappé; 2 cl smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu. kocky ľadu a suroviny vložíme do šejkra. Dôkladne premiešame a scedíme do vopred pripraveného skla. Podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Nescafé Amareto



POTREBNÉ PRÍSADY

4 cl mandľového likéru; 2 cl citrónovej šťavy; 2 lyžičky cukru; 10 cl nescafé frappé
(sklo 0,3 l)

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu. Do šejkra vložíme kocky ľadu a suroviny. Dôkladne premiešame a scedíme do vopred pripraveného skla. podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Arctic Nescafé



POTREBNÉ PRÍSADY

10 cl coca - cola; 10 cl nescafé frappé; 4 cl smotany
(sklo 0,3 l)

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu, vložíme suroviny a zamiešame lyžičkou. Podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Mojito a lá Nescafé



POTREBNÉ PRÍSADY

1 limet alebo citrón; 9 lístkou čarstvej mäty priepornej; 3 lyžičky cukru; 10 cl nescafé frappé

POSTUP PRÍPRAVY

Do skla vložíme limet alebo citrón (nakrájaný na 8 dielikov) a lístky mäty priepornej. Zasypeme cukrom a všetko dôkladne rozmliaždime tĺčikom, prípadne menšou vareškou. potom pridáme ľad (najlepšie zdrvený) a zalejeme kávou Nescafé frappé. Zamiešame lyžičkou a ozdobíme lístkami mäty priepornej. môžeme pridať biely rum. Vložíme slamku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Krémová s brokolicovými knedličkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 l mäsového bujónu; 100 g brokolice; 1 vajce; soľ; 30 g strúhanky; 1 lyžica hrubej múky; muškátový oriešok; mleté čierne korenie; 2 lyžice vína

POSTUP PRÍPRAVY

Brokolicu rozoberieme na ružičky, umyjeme, stopky pokrájame na kúsky a všetko dáme do mierne osolenej vody. Varíme 5 minút a potom scedíme a necháme odkvapkať. Trochu vychladnutú brokolicu rozmixujeme, pridáme rozmiešané vajce, jemnú stúhanku, múku, štipku soli a muškátového orieška a zmes dohladka vymiešame. Lyžičkou vkladáme do vriacej vody (môžeme použiť vývar z brokolice) knedličky a chvíľu ich povaríme. Na taniere rozdelíme mäsový bujón a do každej porcie pridáme knedličky.
Namiesto bujónu možno použiť instantnú polievku bez závarky (šampiňónovú, rajčinovú...)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Mäsové bombičky



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g chudého hovädzieho mäsa; soľ; 2 cibule; 1 žemla; čierne korenie; 1 vajce; majorán; tuk

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso, jednu cibuľu a namočenú vytlačenú žemľu pomelieme. Zmes osolíme, okoreníme, pridáme vajce a všetko spolu dôkladne zmiešame. Zo zmesi formujeme malé guľky a pomaly ich zo všetkých strán oprážame na tuku. Vyberieme ich na teplý tanier. vo výpeku opražíme druhú nadrobno pokrájanú cibuľu a hotové bombičky ňou posypeme. Podávame s uvarenými alebo opekanými zemiakmi alebo studené s chlebom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Roštenka v uhorkovej omáčke



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g hovädzej roštenky; olej; 1 cibuľa; 6 - 7 sterilizovaných uhoriek; 150 g hladkej múky; 1 lyžička vegety; soľ; mleté čierne korenie; 1/2 lyžičky mletej papriky; majorán; 250 ml šľahačkovej smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na tenké pásiky. Múku zmiešame so soľou, s vegetou, korením, paprikou a majoránom a v zmesi obalíme každý kúsok mäsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, opražíme ho a zalejeme vodou. Zakryté necháme dusiť (občas premiešame, prípadne podlejeme). Pred dokončením pridáme nadrobno pokrájané uhorky. Do hotového mäsa vlejeme smotanu (môžeme do nej pridať trochu hladkej múky) a za stáleho miešania chvíľu varíme. Vhodnou prílohou sú zemiaky alebo ryža.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka s lososom



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g lososa vo vlastnej šťave; 150 g masla; 4 uvarené vajcia; 5 lyžíc sladkej smotany; soľ; citrónova šťava; kôpor (alebo pažítka)

POSTUP PRÍPRAVY

Lososa najemno pomelieme, dáme do misky a spolu s nátierkovým maslom dobre vymiešme. vychladnuté vajíčka ošúpeme, postrúhame, spolu so smotanou pridáme do misky, ochutíme soľou a citrónovou šťavou. Dôkladne vymiešame. Podávame posypané posekaným kôprom alebo pažítkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Šunková pena



POTREBNÉ PRÍSADY

100 g šunky; 250 g rastlinného masla; 70 - 100 ml kyslej smotany; mletá paprika; soľ; mleté čierne korenie; pažítka (petržlenová vňať)

POSTUP PRÍPRAVY

Šunku najemno pomelieme. Rastlinné maslo rozmiešame so smotanou, pridáme šunku a zmiešame. Nátierku ochutíme a necháme v chlade odležať. podávame ozdobené posekanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou.
Šunkkvou penou môžeme naplniť polovice rajčín či paprík.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 46 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu