končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie mäso na horčiciPOTREBNÉ PRÍSADY Hovadzie maso (alebo bravcove) * plnotucna horcica * cibula * sol * cierne korenie mlete POSTUP PRÍPRAVY Citaj dalej... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (30) posledné: 28.6.2013, 10:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
FALOSNÉ SRNACIE RAGÚPOTREBNÉ PRÍSADY 500g hovädzieho predneho alebo zadneho, 50g masti, 40g cibule, 80g korenovej zeleniny, citronova kora, cierne a nove cele korenie, 1 bobkovy list, 5ks borievok, kusok tymianu, 3dcl cerveneho vina, 3PL slivkoveho lekvaru, 20g hladkej muky, 20g masla 1Pl oleja 100g cerstvych hub POSTUP PRÍPRAVY Takze receptik pre Evitchku, ktora mala chut posledne dni na divinu ale nijaka sa jej nenachadzala v mrazaku. Ale aj pre vas vsetky,ktore si radi pochutite na divine no zial.....o takomto mäsku len snivate.Ponukam vam trik,ktory ma naucil jeden moj dlhorocny znamy, ako si pripravit hovädzie mäso,ktore je po priprave chutou na nerozoznanie od srnacieho.Tak Evi, venujem za inspiraciu na divinu z kuracinky: 1.Mäso umyjeme a pokrajame na kocky.Prelozime do hlbokej misy alebo hrnca zalejeme cervenym vinom,pridame koreniny (cierne a nove korenie,borievky,tymian,bobkovy list),premiesame a nechame cez noc prikryte v naleve.(Tento trik-nalev pouzite pri hocijakom recepte na divinu ak ju nemate). 2.Na druhy den spenime na oleji cibulku a pridame ocistenu a nadrobno nakrajanu korenovu zeleninu.Chvilu poprazime a pridame maso aj s marinadou.Premiesame a spolu poprazime.Pridame este trocha vody,citronovu koru(nastruhanu) a dusime, kym nie je mäso mäkke.Ochutime a zamiesame slivkovy lekvar. 3.Urobime si extra zaprazku z muky a masla.Zahustime omacku. 4.Ocistene a nakrajane huby si oprazime na panvici s olejom a pridame do omacky. 5.Ochutime este podla chuti,mozeme doliat este cervene vino,kto ako citi a podavame bud s knedlou alebo s ryzou.Ja som robila Zemiakove pusinky od Adriky co bolo vyborne a dakujem za super receptiik.Mäso chuti na nerozoznanie od srnacieho mäsa.Skuste ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 11.1.2011, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Spanielske vtacky s prazenou ryzouPOTREBNÉ PRÍSADY 800 g hovadzej rostenky, horcica, prerastana slaninka, 3 vajicka natvdro uvarene, 3-4 sterilizovane uhorky, trochu sterilizovanej kapie, 1 cibula, olej, sol, korenie, 500 ml hovadzieho vyvaru ( ak nemate vyvar pouzite bujon, ale rozhodne vyvar je lepsi) 1 pohar ryze ( pre dve osoby), 1 mensia cibula POSTUP PRÍPRAVY Dnes je retro velmi in. S retro stylom sa stretavame v mode, dizajne, atd... Tak potom preco nie jeden skvely recept v retro style? OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 14.2.2021, 6:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pikatné hovädzie s baby karotkou a fazulovými luskamiPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g hovädzie zadné, 2 veľké cibule, 1 malý paradajkový pretlak /70 g/, 1 PL plnotučná horčica, 2 ML červená paprika sladká, 1 ML vegeta, 1 ML soli, 200 g mrazená baby karotka a 200 g mrazené fazlulové lusky...na zálievku: 100 ml voda, 2 ML solamyl, 1 ML chilli korenie /kto nemá rád pikatné tak nemusí dávať/, 1 ML gulášové korenie, 1/2 ML mčk, soľ podľa potreby... POSTUP PRÍPRAVY ...hovädzinka v našej domácnostii je absolútnou jednotkou, a spojenie mäska so zdravou zeleninkou je absolútna delikatesa, ktorá u nás nesmie chýbať... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 19.4.2020, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
*♥*Maďarský guláš - taký správny :-) *♥*POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzieho na guláš (najlepšie krk, glejovka-resp. močing), 3 cibule, 6 strúčikov cesnaku, 2 čL ml.sladkej papriky, 1/2 čL mčk, 1/2 čL mletej rasce, 1/4 čL celej rasce, 1 PL majoránky, 1 chilli paprička, 1 - 2 ks zelenej papriky, 2 čL paradajkového pretlaku, soľ, na zahustenie 1 postrúhaný zemiak alebo 2 čL hladkej múky rozmiešané s trochou studenej vody POSTUP PRÍPRAVY Umyté, osušené mäso zbavíme blán a prípadne i tuku. Pokrájame na väčšie kúsky. Cibuľu a trochu cesnaku pokrájame a dáme restovať na olej. Časť cesnaku necháme na záverečné dochutenie. Cibule by mala byť rovnaká kopa ako mäsa. Na cibuľu dáme restovať mäso. Opekáme ho čo najrýchlejšie pri vysokej teplote, aby sa čím skôr uzavreli póry, preto mäsko aktívne miešame. Keď je už poriadne orestované, pridáme koreniny. Opäť restujeme, aby sa všetky kúsky pekne obalili a osmahlo sa i korenie, len to nesmie dlho trvať (aby nezhorkla paprika). Pridáme zelenú papriku a chilli papričku. Taktiež pridáme pretlak, restujeme a osolíme. Týmto sa nám urobila krásna šťavička. Ale keďže ideme dusiť, musíme pridať potrebné množstvo vody. Uzavrieme vrchnák tlakáča a necháme dusiť. Čas dusenia v papiňáku pre rôzne druhy mäsa (či mias :-) ? ) je orientačný, takže budeme musieť experimentálne zistiť pre to naše aktuálne mäsko. Moje mäsko sa dusilo 50 minút. A bolo krásne mäkulinké a šťavnaté (Bohužiaľ, musím priznať, že nebolo kúpené u nás, ale u južných susedov. U nás kúpené bolo na pohľad pekné, ale dusila som ho oveľa dlhšie, kým zmäklo a nebolo také dobré :-( takže kvalita mínus ) Guláš po otvorení tlakáča ochutnáme, šťava zhustla od rozdusenej cibule, ale ak chceme viac šťavy, pridáme potrebné množstvo horúcej vody a dochutíme ju. Zahustíme pridaním jemne postrúhaného zemiaka alebo pridaním zátrepky z malého množstva vody a múky. Povaríme. Dochutíme už len prelisovaným cesnakom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 31.10.2014, 19:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie s cesnakovo-korenistou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY cca 600g hovädzieho mäsa (ja som použila plece), 2 väčšie cibule, 1 celá hlávka cesnaku, čierne mleté korenie (nebudeme ním šetriť), soľ, veľká kyslá smotana, múka na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Recept pochádza ešte od môjho deda. :) Cesnaku sa nebojte, tým že sa krája a nepretláča, robí len jemnú chuť. Ani z ďaleka to nie je silné ako cesnačka. Dokonca niektorí hostia u nás doma ani neverili, že tam ide toľko cesnaku... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Michaela B. (Leela) ID 25897 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 2.5.2012, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie rolky so špenátovou zemiakovou kašou a sladkou mrkvouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso,platky slaniny,sušené dubáky,sol,korenie,nasekana cibula,zemiaky,mrazený špenat,cesnak,maslo,mlieko,muškatový oriešok,sol,korenie,varena mrkva,tymián,med,maslo POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 18.1.2014, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie smotanové kari so šampiňónmi a karfiolomPOTREBNÉ PRÍSADY * 350g hov.maso * 250g šampiňóny * 1/2 malého karfiolu * 1 cibuľa * 2 ML kari korenia * 1/2 ML kurkuma * 1/2ML ml.zázvor * 2 strúčiky cesnak * 250ml šľahačková smotana * 250ml mlieko * 1 PL pol.múka * soľ * vegeta * MČK * maslo * POSTUP PRÍPRAVY - veľmi chutná voňavá variácia hov.maska na smotane OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 8.10.2012, 18:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie závitky starej mamyPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie maso*maslo*horčica*cibuľa*olej*soľ*vegeta*mčk*červená mletá paprika*voda*hladká múka* smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Takto pripravovala hovadzie závitky moja nebohá stará mama.Recept mala ešte od svojej majstrovej p.Kapustovej keď sa učila za krajčírku v Prešove.Voláme to Španeláky a pripravujeme ich takto.Klasické španielské vtáčiky sa u nás nerobia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 3.6.2011, 11:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie "Znojemské"POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 400 g hov. mäsko, 3 kyslé uhorky, 1 cibuľa, cca 0,5 - 1 l vody na zaliatie, 2 ML červená paprika,1 ML vegeta, 1 ML soli, mčk podľa chuti....na zatrepku: 1 pochúťkova smotana, 0,5 dl mlieko, j1 PL kopcovitešia polohrubá múka, 1 ML pálivá červená paprika...balík cestovín POSTUP PRÍPRAVY vid obrázkový postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 12.5.2012, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |