končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chilli con carnePOTREBNÉ PRÍSADY 500g mletého hovädzieho mäsa, 200g červených fazulí, 2 Pl oleja, 1 cibuľa, 2 zelené papriky, 500g paradajok, 2 strúčky cesnaku, 1 Pl mletej papriky, 1/2 Čl chilli, 1/2 Čl oregána, 1/4 Čl mletého korenia, bobkový list, petržlenová vňať, soľ POSTUP PRÍPRAVY Fazule namočíme cez noc do studenej vody a na druhý deň ich uvaríme domäkka. Vo veľkom hrnci orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a spoločne restujeme asi minútu. Pridáme mleté mäso a ďalej restujeme až kým mäso nestratí ružovú farbu. Prisypeme nakrájané paradajky, papriky, uvarenú fazuľu, petržlenovú vňať, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. Hrniec prikryjeme a zmes za občasného miešania na miernom ohni dusíme asi 2 hod. Hotovú zmes na tanieri ozdobíme prúžkami červenej a zelenej papriky a podávame s pečivom. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
StroganovPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečkovica * horčica * kyslé uhorky * sójová omáčka * worchestrová omáčka * olej * cibuľa * kečup * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY .... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2010, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsové bombičkyPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g chudého hovädzieho mäsa; soľ; 2 cibule; 1 žemla; čierne korenie; 1 vajce; majorán; tuk POSTUP PRÍPRAVY Mäso, jednu cibuľu a namočenú vytlačenú žemľu pomelieme. Zmes osolíme, okoreníme, pridáme vajce a všetko spolu dôkladne zmiešame. Zo zmesi formujeme malé guľky a pomaly ich zo všetkých strán oprážame na tuku. Vyberieme ich na teplý tanier. vo výpeku opražíme druhú nadrobno pokrájanú cibuľu a hotové bombičky ňou posypeme. Podávame s uvarenými alebo opekanými zemiakmi alebo studené s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Roštenka v uhorkovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej roštenky; olej; 1 cibuľa; 6 - 7 sterilizovaných uhoriek; 150 g hladkej múky; 1 lyžička vegety; soľ; mleté čierne korenie; 1/2 lyžičky mletej papriky; majorán; 250 ml šľahačkovej smotany POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na tenké pásiky. Múku zmiešame so soľou, s vegetou, korením, paprikou a majoránom a v zmesi obalíme každý kúsok mäsa. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, opražíme ho a zalejeme vodou. Zakryté necháme dusiť (občas premiešame, prípadne podlejeme). Pred dokončením pridáme nadrobno pokrájané uhorky. Do hotového mäsa vlejeme smotanu (môžeme do nej pridať trochu hladkej múky) a za stáleho miešania chvíľu varíme. Vhodnou prílohou sú zemiaky alebo ryža. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Rebierka v pivePOTREBNÉ PRÍSADY Rebierka hovädzie ,Čierne pivo ak nemáte môže byť aj svetlé do ktorého dáme med. Kečup, soľ, čierne korenie, so´jovú omáčku, POSTUP PRÍPRAVY Rebierka uvaríme. Igrendiencie zmiešame podľa chuti. Rebierka dáme do omáčky a necháme hodinu otstáť. Potom ich dáme na plech a pečieme asi polhodinu podla toho ako vám pečie trúba. Už som to skúšala aj s kuracími dolnými stahienkami bolo to výborne. Fotografiu momentálne nemám ale neskôr doložim. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Margita U. (duskomatko) ID 50326 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Bifteky z vajcomPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej sviečkovice; 6 zrniek čierneho korenia; soľ; olej; 4 vajcia POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu pokrájame na rezne ( asi 2 cm). opakom noža ich mierne naklepeme a osolíme. Korenie potlčieme, posypeme ním bifteky a rukou ho vtlačíme do mäsa. Na panvici rozohrejeme olej a mäso opekáme po 3 - 4 minúty z oboch strán. Formou na volské oká natrieme olejom, dáme zohriať a do jamiek opatrne zozbijeme vajcia. Osolíme ich a na malom ohni necháme stuhnúť. Pred podávaním položíme na každý biftek volské oko. Vhodnou prílohou sú zemiakové hranolčeky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie s hríbikmi a s kukuričkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie stehno,cibulka,soľ,korenie,maggi,worchestrová omáčka,horčica,cesnak,sušené,hríbiky,mrazený hrášok,mrazená kukurica,hl.múka POSTUP PRÍPRAVY Cibulku usmažíme do zlatista,pridáme masko nakrájané na kocky,osolíme,okoreníme,prudko opečieme,pokvapkáme worch.omáčkou,pridáme maggi ,trochu horčice a 1PL kečupu,a rozdrvený cesnak.Podlejeme vodou,chvílu podusíme asi 20 minút a pridáme sušené hríby,ktoré sme pred tým zabarili horúcou vodou.Keď je masko už skoro makké pridáme mrazený hrášok a kukuricu,chvílu povaríme a zahustíme múkou.Necháme chvílu povariť, podľa chuti dosolíme a papkáme.Je to suprové,ja som k tomu dala ryžu a samozrejme sa pýtali kyslé uhurky. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Monika K. (monďo) ID 4179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.11.2009, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie srdce na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzieho srdca 40 g rastlinného oleja 60 g cibule mletá sladká červená paprika 80 g zeleniny soľ 2,5 dl kyslej smotany 2,5 dl mlieka alebo jogurtu 20 g hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speňte nadrobno pokrájanú cibuľu, zeleninu a červenú papriku. Pridajte na menšie kocky pokrájané srdce, zalejte vodou, osoľte a prikryté duste. Keď sa voda vyvarí, podlejte ho ešte trochou vývaru, kým srdce nezmäkne. Nakoniec pridajte kyslú smotanu a mlieko alebo jogurt, rozhabarkované s hladkou múkou. Podávajte s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Domáci guľáš na kotlíkový spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY Cca ½ kg hovädzieho na guľáš (alebo bravčového pliecka), 3 veľké cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 stredne veľké mrkvy, 2-3 petržleny, 7 väčších zemiakov, menší kúsok slaninky, čerstvá paprika a rajčiny (1 biela /nie pálivá/, 1 červená paprika, 3-4 rajčiny), nové korenie, celé čierne korenie, 3-4 lyžičky vegety, soľ, rasca, zázvor /nemusí byť/, olej, lyžica múky. POSTUP PRÍPRAVY Je veľa spôsobov, ako pripraviť chutný guľáš. Tento robievam doma podľa nášho gusta... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovězí na česnekuPOTREBNÉ PRÍSADY 500-600kg hovězího masa z kýty,,,,,,,,sůl,,,,,,,pepř,,,,,,,1 velkou cibuli,,,,,,,,,2-3 stroužky česneku,,,,,,,1lžíce worčestrové omáčky,,,,,masox,,,,,2 lžíce hladké mouky,,,,,,,,olej POSTUP PRÍPRAVY Maso dusím 1/2 hodiny v papiňáku. Hovězí podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Alča M. (Anemonka) ID 25126 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 171-180) | << predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ďalšie >> |