
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hovädzie srdce na smotane[ recept č. 6218 zo dňa 10.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzieho srdca 40 g rastlinného oleja 60 g cibule mletá sladká červená paprika 80 g zeleniny soľ 2,5 dl kyslej smotany 2,5 dl mlieka alebo jogurtu 20 g hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speňte nadrobno pokrájanú cibuľu, zeleninu a červenú papriku. Pridajte na menšie kocky pokrájané srdce, zalejte vodou, osoľte a prikryté duste. Keď sa voda vyvarí, podlejte ho ešte trochou vývaru, kým srdce nezmäkne. Nakoniec pridajte kyslú smotanu a mlieko alebo jogurt, rozhabarkované s hladkou múkou. Podávajte s ryžou. |