. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,190 ďalšie >>

TORTY

Kapor



POTREBNÉ PRÍSADY

...

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Monika K. (monik11) ID 112034 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (38) posledné: 22.1.2010, 14:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nestuhlo Vám salko pri varení ?



POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 skaramelizované salko varené vo vodnom kúpeli 3 hod * 250g masla * 1 stužovač šľahačky *

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháte ho normálne s maslom a nakoniec doň zašlaháte stužovač šľahačky. Plnka je potom normálne pekná, tuhá a Vy si už vobec nemusíte robiť hlavu čo s tým :) Keďže ja som to mala odskúšané na zachladenom hotovom kréme /vyšľahanom skaramelizovanom salku s maslom/ z chladničky, neviem ako to funguje pri práve urobenom kréme izbovej teploty. Ale každopádne - na ten vychladený krém to funguje úplne perfektne :)
- ešte by som podotkla, že kolegyňa, ktorá sa so mnou podelila o túto radu nevedela, či treba použiť jeden stužovač, alebo dva. Mne stačil jeden, ale ak by to bolo ozaj príliš riedke, je možné použiť asi dva.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (35) posledné: 14.12.2011, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Zimná kakaovo-karamelovo-snehová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Váha: 3,8 kg - Chcela som vyskúšať korpus podľa receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36988... bol vynikajúci... 2 x korpus: 4 vajcia, 200 g cukru, 250 g múky (polohrubá alebo hladká), 100 ml horúcej vody, 100 ml oleja, 1/2 pr. do pečiva, 2 lyžice kakaa -1 x penový korpus: 4 bielka, 280 g cukru - karamelová plnka: 1 HELIA, 1/2 masla, 1 SALKO uvarené na karamel, cukor podľa chuti - ozdoby MMF a WI

POSTUP PRÍPRAVY

Bola k narodeninám pre moju zlatú svokru, tak som sa veľmi snažila :-) (postup pri obrázkoch)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 8.6.2012, 7:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vitamínová bomba



POTREBNÉ PRÍSADY

Ja viem nie je to torta ale zaradila som to sem - možno niekoho inšpiruje... Nič zložité a úspech mala a hlavne potešila :) Čiže potrebujeme melón a rôzne ovocie. A na prichytenie rúčky, kolies- špáratka. Ovocie som pokvapkala citrónom. Bola to fakt rychlovka...

POSTUP PRÍPRAVY

Mnoo melón tak veľký, aký chceme mať kočiarik - čiže asi veľký. Zo spodu ho malinko zrežieme aby bol rovný a pekne stál, ale len zelené do červeného nezarezať, aby netiekol. Špagátom som si spravila čiaru z ľava do prava - vyznačila stred a potom cez stred spravila kolmicu. Skôr ako sme zažali rezať, v časti čo ide preč sme si nakreslili rúčku a najskôr sme vyrezali tú - manžel asistoval :))) Tak a už len pekne dlabať, ovocie aké nám len chutí...Ked je vyrezaný rovnou čiarou a vyblananý vyrežieme cikcak no a rúčka a kolieska sú prichytené špáradlami... Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Zuzana K. (Suzzan) ID 26544 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (30) posledné: 23.9.2012, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ĽADOVEC alebo penová torta trochu inak



POTREBNÉ PRÍSADY

tento zákusok má fantastický vanilkový krém, baby. a vrstvu orechovej plnky, mňam :-)))) a šľahačku :-) takže: NA CESTO: 6 bielkov, štipka soli, 300g práškového cukru. NA NÁPLŇ: 6 žĺtkov, 70g práškového cukru, 40g preosiatej hladkej múky, 1 zlatý klas, 500ml mlieka, 250g zmäknutého masla, ďalších 150g práškového cukru, 200g mletých vlašských orechov, 1 balíček šľahačky v prášku, 125ml mlieka, NA POTRETIE: 250ml smotany na šľahanie, 1 stužovač, EŠTE POTREBUJEME: 2 plechy na pečenie, tortovú formu s priemerom 26cm, papier na pečenie, cukrárske vrecko

POSTUP PRÍPRAVY

dnes som stihla aj nejaké foto :-DDD

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (39) posledné: 18.1.2014, 22:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jorkšírik



POTREBNÉ PRÍSADY

spodný korpus:sacher plnka: zeesan jogurt, šľahačka, Frutafill višnoový, johody, mandarinky, rumový rozvar poťah: K2+wi jorkšír: vanilkový korpus plnka: parížska šlahačka poťah : wi váha: 7 kg

POSTUP PRÍPRAVY

najprv sa to podobalo na kadečo...od kačky po sliepku...snáď tam zbadajú aj toho pesa .o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (36) posledné: 17.1.2010, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Penová torta s penovými ružičkami aj s postupom + malý trik pri šľahaní



POTREBNÉ PRÍSADY

Penová časť:10 bielkov, 700g kryštálového cukru,štipka soli ____________Plnka: 10 žĺtkov, 200g práškového cukru, 3 malé kocky masla, 2/3 palmely, 100g kakaa, 1 lyžička suchej zrnkovej kávy

POSTUP PRÍPRAVY

10 bielkov začneme šľahať nad parou so štipkou soli ( ja ich začínam šľahať ešte keď voda nevrie, aby sa dobre rozšľahali a aby sa nezrazili, lebo keď ich dám priamo nad paru zvyknú sa zraziť) a postupne pridávam cukor. Šľahám ich na prvom stupni elektrickým šľahačom cca 17 minút- stačí to.
Ešte pred tým si pripravím papier na ktorý si nakreslím tvar torty- akú budem robiť.
Po vyšľahaní dám penu dolu z pary a nechám vychladnúť. Už vychladnutú penu zľahka premiešam vareškou, dám do zdobiaceho vrecka a striekam hmotu vrecúškom na pripravený pečiaci papier. pláty pečiem cca 1 hodinu až hodinu a pol v teplovzdušnej rúre tri naraz. pri teplote cca 100 stupnov.

Plnka: 10 žĺtkov a 200g práškového cukru šľaháme nad parou cca 20 min. Necháme vychladnúť. Potom pridáme rozšľahané maslo s palmelou a znovu vymiešame. Nakoniec zľahka zamiešame vareškou kakao a kávu a až potom keď je kakao sčasti vmiešané premiešame šľahačom. Časť plnky dáme do vrecúška a ozdobíme ňou kraje a zvyšok rozotrieme po prostriedku plátov...

vrch ešte dozdobíme podľa príležitosti na ktorú je torta určená... :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 42 návštěvníkov)

Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (35) posledné: 16.5.2014, 11:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

TVAROHOVO-ČOKOLÁDOVÁ pre Terezku



POTREBNÉ PRÍSADY

Kakaový korpus, tvarohovo-šľahačková plnka, parížska plnka, banány, poťah a ružičky z cukríkovej hmoty, lístočky z čokolády, trubičky.

POSTUP PRÍPRAVY

Tortička robená s láskou pre moju Terezku k meninám :-)). Chuťovo sa vydarila najlepšie zo všetkých, ktoré som doteraz robila, bola výborná!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (36) posledné: 14.2.2011, 19:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slaná torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Toustový chlebík,nátierky podla chuti,syr,salám,zeleninka

POSTUP PRÍPRAVY

tortička bola robená na želanie,vraj sranda musí byť...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Eva M. (katynka23) ID 87946 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 10.8.2011, 11:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Biela čokoládová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 2 vajcia°°°4 PL práškového cukru°°°55g polohrubej múky°°°50g roztopenej bielej čokolády PLNKA: 300ml smotany na šľahanie°°°350g bielej čokolády°°°250g syra mascarpone

POSTUP PRÍPRAVY

Milujete čokoládu a zvlášť bielu? Ako ja? Tak odporúčav Vám vyskúšať túto fantastickú dobrotku. Jej chuť je neopísateľná. Ako som písala na mojom blogu, túto tortičku by som jedla a aj pripravovala snáď každý deň, kým by sa mi nezunovala a nemala by som chuť na niečo slané - napríklad :-D. Je časovo nenáročná a a a ... skúste ju !

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 20.10.2015, 22:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,190 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu