končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zemiakovo - bylinkové toliarePOTREBNÉ PRÍSADY 800 g zemiakov, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 mrkvy, za hrsť nasekanej petržlenovej vňate, tymián, 1 Pl masla, 1 Pl kyslej smotany, 2 vajcia, 220 g poloh. múky, soľ, korenie, muškátový oriešok. POSTUP PRÍPRAVY Celé umyté zemiaky uvaríme a ešte teplé roztlačíme. Mrkvu nastrúhame, cibuľu a cesnak nadrobno nakrájame a krátko opražíme na masle. Prisypeme bylinky. Zmes potom zmišame s kyslou smotanou, vajcami a múkou. Zo zmesi formujeme toliariky a upečime. Podávame s čerstvou zeleninou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
palacinky plnene hribmiPOTREBNÉ PRÍSADY 250 ml mlieka, 150 g hlad. muky, 2 vajcia, olej, sol plnka: 400 g cerstvych hub, 1 pl masla, 1 cibula, petrzlenova vnat, sol, cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Mlieka, muky, vajec a stipky soli vymiesame hladke palacinkove cesto a upecieme palacinky. Huby ocistime a nakrajame. Rozohrejeme maslo, pridame cibulu nakrajanu na drobno a zpenime. Prisypeme huby a podusime. Zmes dochutime solou, ciernym korenim a nasekanou petrzlenovou vnatou. palacinky naplnime hubovou zmesou a zvinieme ich. Odporucam su vyborne. Mnam, mnam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.9.2008, 21:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |