. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiakovo - bylinkové toliare - RECEPT 8277

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 60738 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Zemiakovo - bylinkové toliare


[ recept č. 8277 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

800 g zemiakov, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 2 mrkvy, za hrsť nasekanej petržlenovej vňate, tymián, 1 Pl masla, 1 Pl kyslej smotany, 2 vajcia, 220 g poloh. múky, soľ, korenie, muškátový oriešok.

POSTUP PRÍPRAVY

Celé umyté zemiaky uvaríme a ešte teplé roztlačíme. Mrkvu nastrúhame, cibuľu a cesnak nadrobno nakrájame a krátko opražíme na masle. Prisypeme bylinky. Zmes potom zmišame s kyslou smotanou, vajcami a múkou. Zo zmesi formujeme toliariky a upečime. Podávame s čerstvou zeleninou.
<< Bylinkový rezeň | Zemiakovo - bylinkové toliare | Výborný gulášik >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu