končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekaná cuketa so syromPOTREBNÉ PRÍSADY Detoxikačná diéta podľa Mačingovej POSTUP PRÍPRAVY veľmi chutné a sýte ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 4.7.2011, 9:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Špenátové halušky so smotanovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Sú veľmi jednoduché na prípravu a určite si tiež pochutnáte. Dokonca chutili aj mojej dcére, ktorá normálny špenát do úst nedá a tu jej vôbec nevadil. Čo potrebujete: 1 balíček mrazeného špenátu, 1 vajce, hladkú múku, soľ, 50g masla, 125ml sladkej smotany, 1 tavený syr v črievku, hrsť mrazených alebo čerstvých hríbov, 100g oravskej alebo gazdovskej slaninky, olej POSTUP PRÍPRAVY Najprv si rozmrazte špenát. (Pokiaľ ste sa pre tento recept rozhodli práve teraz a nemáte čas čakať aspoň 2 hodiny, tak to spravte ako ja - ešte nerozbalený ho dajte do nádoby s horúcou, nie vriacou! vodou a za pár minút je rozmrazený). Špenát dajte do misky, pridajte vajce, trochu soli a toľko múky, aby ste vypracovali stredne husté cesto, z ktorého budete hádzať do vriacej vody halušky. Po uvarení ich vyberte a premyte v teplej vode. Maslo si roztopte, pridajte lyžicu hladkej múky a popražte, prilejte smotanu a tavený syr a nechajte roztopiť. V inej panvici si opražte na drobné plátky nakrájanú slaninku, pridajte hríbiky a uduste ich asi 10 minút. Do halušiek vlejte smotanovú omáčku, naservírujte na taniere a po vrchu naservírujte hríbiky so slaninkou. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 31.7.2009, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |