. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYBY A DARY MORA

Slavka H. (Archaa) ID 84161
.
Oblasť: NĚMECKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.2.2009
Naposledy: 23.9.2019 13:55
Aktualizácia: 12.10.2010 16:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

RYBY A DARY MORA

MS-SALAT DAROV MORA



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balik mrazenych darov mora(varenych) 2 Pl stavy z citrona, cukor,sol, mck, 3PL olivoveho oleja, 3 struciky cesnaku, 1/2 zeleru, 25g oliv-ciernych,odkôstkovanych na kruzky nakrajanych, pol hlavkoveho salatu, 1/2 citrona na ozdobu k dokysleniu

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptik nebude asi pre vsetky babenky,skor pre tie co oblubuju morske priserky,kalamare,musle,krevety co ja viem co este vsetko.Lahucky mnamkovy slatik....dnes hra Slovensko !!!Takze: na 1,5 PL oleja si orestujeme mrazene plody mora a pridame na platky nastruhane hlavicky cesnaku,spolu takto restujeme asi 10min.Nechame vychladnut a zatial si pripravime marinadu z druhej 1,5 PL oleja,citronovej stavy,cukru,soli a mck.Zeler si ocistime a najemno nastruhame.Spojime s plodmi mora,pridame marinadu a olivy ,dôkladne premiesame a nechame 1 hodinu v chlade marinovat.Takze mame cas pripravit si hlavkovy salat so zeleninou podla lubovole.Servirujeme na mise a to tak,ze spodok vylozime pripravenym zeleninovym salatom a na vrch marinovany salatik z darov mora,ozdobene citronom,aj zeleninkou a podavame s hriankami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 14.10.2010, 17:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

AZIJSKA KOKOSOVA RYBA



POTREBNÉ PRÍSADY

400g rybich filiet, stava z jednej limetky, 2-3PL muky, 2vajcia, 100g struhaneho kokosu, 2PL oleja, 1 zelena cibulka, 1 cervena paprika, 30g zazvoru, 1CL zeleninoveho bujonu, 1dcl mlieka, 375 ml vody 2PL sojovej omacky, 100g zavaranych klicok mungo fazulky

POSTUP PRÍPRAVY

Pripravime si file

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 8.4.2010, 15:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

PIKANTNE KREVETY s vlaznym salatom (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

320g kreviet* 2 stiplave papricky alebo feferonky* 1 cibula* 2 struciky cesnaku* 4 stredne paradajky* 1 PL olivoveho oleja* sol,MCK* 150ml sucheho bieleho vina alebo stavy z citrona* 50g hlavkoveho alebo ineho salatu*

POSTUP PRÍPRAVY

Krevety oplachneme a nechame odkvapkat

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 10.2.2010, 19:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

RYBA NA PARADAJKACH (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento recept na rybu je u nas najoblubenejsi.Viem, ze momentalne nie je paradajkova sezona ,ale tak snad niekedy, ked budete mat paradajok, vyskusajte a neolutujete.Potrebujete:1 cibulu*2struciky cesnaku*1 viazanicku petrzlenovej vnate*2PL masla(kravske)*200g paradajok*sol *MCK*2 ks rybych filiet akejkolvek ryby*stava z citrona

POSTUP PRÍPRAVY

Ruru predhrejeme na 200st,cibulu a cesnak osupeme,nakrajame na platky,vnat umyjeme,dve tretiny nahrubo nasekame

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Sviatocny pstruh s vonou skorice (aj do 90 DD)



POTREBNÉ PRÍSADY

4 stredne velkych pstruhov* sol,cierne korenie* 1 zväzok zelenej cibulky* 400g mrkvy* 4PL olivoveho oleja* 6 paradajok* 1/4CL skorice* 1 citron* alobal na zabalenie

POSTUP PRÍPRAVY

Pstruhov umyjeme,nechame odkvapkat a na kazdej strane ich 3x narezeme nozom.Osolime okorenime.Ruru si predhrejeme na 200 st..Zelenu cibulku ocistime a pokrajame.Taktiez mrkvu ocistime a nadrobno nakrajame.Rozohrejeme 2lyzice olivoveho oleja na panvici a cibulku s mrkvou na nom podusime,paradajky pokrajame a pridame do panvice k mrkve a cibulke.Osolime,okorenime a pridame skoricu.Odstavime.Alobal potrieme trochou oleja ( mozme ja maslom),vlozime pstruhy vedla seba(ja uz si pripravim alobal do formy v ktorej ich potom v rure peciem),pridame udusenu mrkvovu zmes.Citron dobre umyjeme pod horucou vodou a nakrajame na tenke kolieska.Tie rozlozime na pstruhov a zeleninu..Dobre alobal uzavrieme a peciem v rure pri 180 st asi 40 min a potom odkryte na zaver este 5 min.Vyborna chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu