
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Slavka H. (Archaa) ID 84161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Sviatocny pstruh s vonou skorice (aj do 90 DD)[ recept č. 18772 zo dňa 10.10.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 stredne velkych pstruhov* sol,cierne korenie* 1 zväzok zelenej cibulky* 400g mrkvy* 4PL olivoveho oleja* 6 paradajok* 1/4CL skorice* 1 citron* alobal na zabalenie POSTUP PRÍPRAVY Pstruhov umyjeme,nechame odkvapkat a na kazdej strane ich 3x narezeme nozom.Osolime okorenime.Ruru si predhrejeme na 200 st..Zelenu cibulku ocistime a pokrajame.Taktiez mrkvu ocistime a nadrobno nakrajame.Rozohrejeme 2lyzice olivoveho oleja na panvici a cibulku s mrkvou na nom podusime,paradajky pokrajame a pridame do panvice k mrkve a cibulke.Osolime,okorenime a pridame skoricu.Odstavime.Alobal potrieme trochou oleja ( mozme ja maslom),vlozime pstruhy vedla seba(ja uz si pripravim alobal do formy v ktorej ich potom v rure peciem),pridame udusenu mrkvovu zmes.Citron dobre umyjeme pod horucou vodou a nakrajame na tenke kolieska.Tie rozlozime na pstruhov a zeleninu..Dobre alobal uzavrieme a peciem v rure pri 180 st asi 40 min a potom odkryte na zaver este 5 min.Vyborna chut. |