Martina F. (Falkona) ID 9152 |
Oblasť: Hnúšťa |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 6.12.2006 |
Naposledy: 7.7.2023 8:12 |
Aktualizácia: 30.5.2015 11:48 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Bravčový bôčik,kapusta(kyslá),cesnak,horčica,rasca,soľ,slanina(oravská),špáratká. Takto to má rád ten môj,ja osobne by som sa s tým takto neprplala:-)
POSTUP PRÍPRAVY
Vyšší bôčik nakrájame na pásiky,cca 1cm hrubé,jemne vyklepeme a potrieme zmesou,ktorú sme si pripravili z :horčica,pretlačený cesnak,rasca,a trocha vody.Takto pripravené mäso poukladáme do uzatvárateľnej nádoby,a dáme cez noc do chladničky.Na druhý deň,si podusíme kapustu,opražíme slaninku a zmiešame spolu.Takto pripravenú kapustu poukladáme na každý pás mäska,a zvinieme,pomôžeme si špáradlom.Na zvyšnú kapustu poukladáme rolky mäsa a dáme piecť.V polovičke pečenia,závitky obrátime.Podávame so zemiakovou,alebo klasickou knedľou,my sme mali obe:-)))
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2010, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |