končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jazyk s hubovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Na 4 porcie budeme potrebovať: jeden bravčový alebo hovädzí jazyk 800 g, mrkva 4 ks, celer 1 ks, koreň petržlenu 2 ks, cibule 2 ks, soľ. Na omáčku: biele hríby napr. žampióny 100 g, pšeničná múka 2 lyžice, hubový vývar 2 hrnčeky /môžete použiť aj vývar z kocky bujónu napr. od maggi/, maslo 6 lyžíc. POSTUP PRÍPRAVY Postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.10.2012, 8:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |