končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cigánska alááá môj manžel :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre 4 osoby : 4 pláty bravčového karé, korenie na cigánsku pečienku, asi deci červeného vína olej POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si naklepeme ako na rezne. Z každej strany posypeme korením na cigánsku pečienku, vložíme do misky prilejeme trošku oleja (iba toľko aby každý kúsok mäska bol naolejovaný). Prilejeme červené vínko, premiešame aby sa dostalo všade a vložíme do chladu marinovať - čím dlhšie tým lepšie. Potom ho pomaličky na mierne rozpálenej panvici (najlepšie panvica určená na grilovanie) z oboch strán osmažíme (resp. ugrilujeme). Mäsko je neskutočne dobré, dnes ho manžel pripravil ako prekvapenie na večeru spolu s pečenými zemiačkami. Kto má rád zmenu určite ocení. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) KOMENTÁRE (25) posledné: 30.12.2012, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jašterská špecialita alias Jašterica :pPOTREBNÉ PRÍSADY 40dkg bravčového stehna, 1/2 ČL grilovacieho korenia, 1/2 ČL rasce drvenej, 1/2 vegety, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL sladkej mletej papriky, 1 mokka lyžička štipľavej papriky, 1 PL obyčajnej horčice, 1 ČL soli, 1 dcl oleja, 4 väčšie uhorky, 1 dcl zaváraninovej šťavy z uhoriek POSTUP PRÍPRAVY Mäsko si pokrájame na pásiky, vložíme do misky a pridáme všetky prísady, OKREM uhoriek a šťavy. Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 5 hodín ( ja mäsko marinujem 12 hodín je mäkšie). Mäsko vytiahneme z chladničky a dáme do hlbšej palacinkárne ( dobrý je wok). Mäsko smažíme do zmäknutia, krásne nám pustí šťavičku. Uhorky postrúhame na väčšom struháku a spolu so zaváraninovou šťavou pridáme k mäsku. Povaríme ešte takých 5 minutiek a odstavíme. Podávame s čerstvým chlebíkom, alebo kto má čo rád. :)) TYP : ak má niekto rád viac omáčkové jedlá môže si pridať vody podľa gusta :) Potom je však nutné dochutiť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 10.5.2012, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |