. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

katarina k. (misskate) ID 170780
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.10.2010
Naposledy: 16.2.2021 13:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove medailonky s cibulovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

600g kareho alebo panenky, sol, mlete cierne korenie, olej, 2 cibule , 25O ml smotany na slahanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrájame na plátky, osolíme, posypeme korenim a opečieme na panvici z obidvoch stran. Vyberieme z panvice a do výpeku pridáme nakrájenu cibulu na plátky, orestujeme tak, aby byla lahko do zlatista a zalejeme smetanou, provaríme, podla chuti dosolíme a možeme podávat.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové karé s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg karé s kosťou, 5 ks vacsich jablk, 1 CL rasce, 1 CL soli, 3-4 struciky cesnaku, 1 dl oleja 2-4 dl na podliatie voda

POSTUP PRÍPRAVY

Umyte a osusene kare narezeme na rezne,ale len do 3/4,aby ostalo v celku. Jablka zbavime jadier, pokrajame na platky. V miske zmiesame olej,rascu,sol a cesnak.S touto zmesou vynatierame kare. Kolieska jablk vkladame medzi rezne. Vlozime do hlbsieho pekaca,oblozime zvyskom jablk a podlejeme vodou. Dame piect. Pocas pecenia sem -tam polievame vypekom. Podavame s opekanymi zemiakmi alebo ryzou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.2.2016, 12:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zivanska



POTREBNÉ PRÍSADY

Na 4 porcie potrebujete: 4 plátky bravcovej krkovicky, 2 klobásky, 3 cibule, 8 stredne velkých zemiakov, 8 plátkov anglické slaniny, sol, sladka paprika, mlete cierne korenie, rasca a trochu oleja.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky oškrábte a nakrájajte na plátky, klobásu a cibulu na kolieska. Z alobalu pripravte 4 stvorce o velkosti asi 30 x 30 centimetrov. Pripravený alobal potrete kvapkou oleja.
Všetky suroviny rozdelte na stvrtiny. Dostredu alobalu dajte zemiaky, ktoré osolte a orascujte, a na ne položte osolené a okorenene maso. Potom dame cibulu, klobásku a navrch 2 plátky slaniny. Nakoniec balíček zaprašte stipkou mletej papriky a zabalte tak, aby behom pečenia nemohla šťava vytiect. Podle potreby vrstvu alobalu zdvojnásobte.
Pripravené balíčky dajte na plech, vložte do truby vyhriatej na 200 stupňov a pečte asi 50 minut. Podávajte s čerstvou zeleninou nebo salátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.2.2013, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Roláda z mletého mäsa



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g mletého mäsa, 100 ml mlieka, 2 čajové lyžičky vegety, korenie čierne mleté, 1 cibula, 2 strúčiky cesnaku, 5 ks vajec, 2 PL oleja, 50 g hrášoku, 130 g šunky

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso dáme do misky, prilejeme mlieko a zmiešame. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vegetu a mleté čierne korenie. Dobre zmiešame. Pripravíme si alobal, ktorý troška natrieme olejom.
pripravenú mäsovú zmes naň rovnomerne rozotrieme. Poukladáme šunku. Medzitým si pripravíme praženicu z 5-tich vajec, ktorú troška osolíme. Navrstvíme na šunku, osypeme hráškom a zatočíme. Alobal uzavrieme, ešte dáme do jedného alobalu. Uložíme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 °C 50 minút. Potom alobal odstránime, roládu uložíme na plech, podlejeme troškou vody a už len dopekáme 10 minút. Dobru chut :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Stavnate rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

8 platkov bravcoveho kare alebo stehna, 3 vajcia, 3 PL masla,3 PL oleja, 3 PL horcice, 3 PL kecupu, 3 struciky cesnaku, MCK, 400ml horucej vody, struhanka, sol, olej na vysmazanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové kare očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Plátky mäsa naklepeme ako na rezne, osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme (aby sa strúhanka vklepala do mäsa). Takto pripravené plátky mäsa namáčame do rozšľahaných, osolených vajíčok a na rýchlo z oboch strán vypražíme na rozpálenom oleji. Vypražené mäsové pláty poukladáme na plech šikmo vedľa seba, podlejeme pripravenou šťavou, prikryjeme alobalom a dusíme 25 minút pri teplote 200 – 220 °C. Potom odstránime alobal a rezne necháme ešte asi 5 – 10 minút dopiecť. Podávame podliate šťavou. Šťava na podliatie: rozpustené maslo zmiešame s dvoma lyžicami oleja, pridáme horčicu, kečup, čierne korenie, soľ, roztlačený cesnak, horúcu vodu a premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 19.2.2013, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu