. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.6.2010
Naposledy: 11.6.2016 19:24
Aktualizácia: 23.1.2012 9:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 140
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapečené bravčové



POTREBNÉ PRÍSADY

6 - 7 bravčových rezňov (karé bez kostí), soľ, mčk, 2 guličky nového korenia, 2 guličky čierneho korenia, korenie na divočinu, 250 g postúhanej mrkvy, 250 g postrúhaného zeleru, 250 g postrúhaného petržlena, 1 veľká cibuľa, trocha oleja, 1 kg zemiakov, 2 vajíčka, majoránka, 3 - 4 lyžice múky, 150 g slaninky, 1- 2 bobkové listy, pár strúčikov cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Ja robím z polovičej dávky a suroviny používam skutočne len od oka, dodržiavam však rovnaky pomer mrkvy, petržlenu a zeleru.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 20.3.2021, 17:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekané rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového karé bez kosti, 150 g šunky, 150 g oravskej slaninky, 4 väčšie cibule, 3 zelené papriky 4 väčšie paradajky, 3 vajíčka, strúhanka, trochu mileka, olej, soľ, mčk, grilovacie korenie, 100 g nastrúhaného eidamu

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som našla dávnejšie na internete.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (43) posledné: 30.3.2017, 23:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Karé s feniklom, zemiakmi a citrónom



POTREBNÉ PRÍSADY

4 rezníky z karé bez kosti, 2 lyžice olivového oleja, 1 buľva feniklu pokrájaná na plátky,1 veľká cibuľa pokrájaná na plátky, 2 strúčiky cesnaku pokrájané na plátky, 5 -6 menších zemiačikov pokrájaných na štvrťky, šťava z pólky citróna, soľ, mčk, solčanku

POSTUP PRÍPRAVY

Recept z dobrého jedla upravený podľa mňa.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.4.2012, 20:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapečené bravčové mäsko



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g bravčového stehna, 200 g oravskej slaninky, 100 g šunky, 3 paradajky, 1 paprika, 100 g eidamu, kečup, olej, soľ, vegeta, mčk

POSTUP PRÍPRAVY

Receptík je z českého mmb, je uvedený ako 1 z 96 spôsobov prípravy bravčového mäsa.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 53 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (22) posledné: 16.6.2013, 22:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäsko s horčicou



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčového stehna, 1 dcl olej, pól pohára kremžskej horčice, 2 veľké cibule, soľ, mčk

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko nakrájame na menšie plátky a naklepeme*Do misy dáme mäsko, osolíme, okoreníme a zajeleme zmesou horčice a oleja*Dbáme na to, aby bola zmes všade*Na túto zmes poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a dáme na noc do chladničky*Potom mäsko z prudka opečieme (bez tej cibule) a dáme do jenskej misy, vrátane cibule a zbytku marinády*Pečieme v trúbe na 200 stupňov cca 50 min. , tak aby bolo mäsko mäkké*Mäsko môžeme podľa potreby aj podliať trochou vody.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 11.7.2011, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na cibuľke



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové mäso - stehno - množstvo podľa počtu stravníkov, 1 veľkú cibuľu, mčk, soľ, 2 stručiky cesnaku, mletá červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

1. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme.
2. Z prudka opečieme na oleji (krátko - len aby sa mäso zatiahlo) a vyberieme na tanier.
3. Vo výpeku opražíme cibuľu. Neskôr pridáme opečené mäso, podlejeme vodou, pridáme červenú papriku a na prúžky pokrájaný cesnak.
4. Dusíme do mäkka.

Ako prílohu podávame ryžu. My sme k tomu dnes mali mrkvovo-jablkový šalatík (postrúhaná mrkva, postrúhané jablčko - nálev: citrónová šťava, voda, cukor).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 26.10.2010, 16:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu