. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Marcela K. (macaaa) ID 149502
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2010
Naposledy: 11.10.2020 18:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 25
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

BRAVČOVÉ MÄSO

Katov meč ala maca /za chvíľočku v tlakovom hrnci/



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, cibuľa, kapia, kyslé uhorky, zelené olivy,olej, soľ, kečup, wočestrová omáčka, sójová omáčka kto má rád pikantnú verziu tak aj nejaké pikantné korenie alebo chili papričky schválne neudávam množstvo, lebo ja to robím vždy od oka a hlavne veľa /napríklad kto má rád kyslejšie, dá viac kyslých uhoriek... logicky,nie? /, lebo sa to dá jesť 4 aj viac dní....a prílohy môžu byť rôzne: pečené zemiaky, hranolky alebo to môže byť plnka do placiek... je to na vás

POSTUP PRÍPRAVY

viď postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 13.3.2012, 15:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie?

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 21.5.2016, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

DUSENÉ BRAVČOVÉ REZNE v tlakovom hrnci


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

• 4 bravčové rezne • 1 vajce • strúhanka • tuk na vyprážanie • 2 čajové lyžičky vegety, mletej papriky • 1/2 lyžičky korenia • 1 cibuľa • 4 strúčiky cesnaku • soľ

POSTUP PRÍPRAVY

recept je z knihy Zo života, ale s tlakovým hrncom.... takže..

postup viď pri obrázkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 8.5.2012, 17:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

Šunka, horčica, voda

POSTUP PRÍPRAVY

šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň.
Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/
čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min
HOTOVO!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové mäsko v mlieku v tlakovom hrnci za 30 minút



POTREBNÉ PRÍSADY

2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka\\r\\nje tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie, bobkový list-y, cesnak 2-3 kto má rád viac cesnaku alebo iných prísad, upraví si podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

2 lyžice olivový olej, 2 lyžice maslo, kus bravčového mäsa v celku. zviazané, soľ, peper, môžu byť mix byliniek ale nemusí byť, 2 = 2a po šálky mlieka
je tu možnosť aj pridať sušené slivky alebo iné sušené ovocie
do stredu mäsa spravím dieru kde napchám slivky, mäso vyvaľkam v mix bylinkách a sprudka opečiem na oleji s maslom rovno v tlakovom hrnci. hneď potom vlejem mlieko /pozor prská/,tak aby bolo mäsko dopoly zhruba zaliate, pridám trochu soli a peper, bobkový list alebo listy a cesnak. uzavriem hrniec a nechám natlakovať na najvyšší stupeň /druhý prúžok/, stíšim plameň a nechám 30 min. potom hrniec odtlakujem /napr. v drese pustím studenú vodu na vrchnák/
a je to..
super so zemiakmi, ktoré sú hotové v tlakovom hrnci za 6min.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu