. .. .. .. .. .. .
. .

Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci - RECEPT 46025

Marcela K. (macaaa) ID 149502
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.4.2010
Naposledy: 11.10.2020 18:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 25
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)


Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci


[ recept č. 46025 zo dňa  ]


Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie?

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


toto potrebujeme


rovno v tlakovom hrnci na oleji speníme cibuľu, čoskoro pridáme na kocky nakrájané mäso a obielime.


pridáme červenú papriku, peper a soľ a hneď potom aj podlejeme troškou vody, aby nám paprika nezhorkla.


hneď potom pridáme kapustu a dolejeme vody, aby bola kapusta "voľná". ešte pridáme bujón.


hrniec uzavrieme, na najväčšom plameni necháme natlakovať na najvyšší tlak (u mňa druhý červený prúžok), hneď stíšime plameň na najslabšie a stopneme si 8 minút. Medzitým si rozmiešame smotanu s múkou. hneď potom hrniec odtlakujeme rýchlo, tým, že hrniec dáme do dresu a na vrchnák pustíme prúd studenej vody. Hrniec otvoríme, zapneme plyn a vlejeme do hrnca smotanu s múkou. premiešame, hrniec uzavrieme a počkáme kým nepočujeme že gulášik vrie. teda počuť že buble, vypneme plyn.. otvoríme hrniec


a hotovo dobrú chuť



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracie mäsko s ananásom a syrom | Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci | Rybka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (7.5.2016, 20:16)
Noooo [A] dnes som v pracovnom zápale, keď so robila asi 100 vecí naraz, a bol v tom aj segedin..úplne domrvila svoj overený postup ,-) ja zvyknem mäso udusit samé a potom pridať kapustu a potom smotanu (jidlo) dnes som išla ako píla a cibuľa, mäso a šuch kapusta a mieeešaaaam :^) potom :-o :-o reku čo teraz? Mäso bude tvrdé, kapusta rozvarena...tak hľadám a nájdem tento rcp (radost)

bleskurychle, fajnove, mäso mäkké, kapusta nerozvarena (L)

Segedín už len takto ,-) a rovno to budem dávať do tlakáča nie ako dnes ,-) :-p
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (21.5.2016, 20:09)
|:o) |:o) |:o)

no to ma velmi tesi.... a usetrime aj cas vsakze ? (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (26.8.2014, 20:22)
Perfektný a fakt bol hotový za 25 minút :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (20.9.2014, 11:28)
dakujem krasne (Y)
ODPOVEDAŤ
Mili J. (Vanilka32) ID 41686, mimibazar.sk/vanilka32 (29.3.2014, 10:43)
moj prvy segedin (Y) (Y) rychly a chutny receptik, dakujeme (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (upravené 3.5.2014, 18:27)
(Y) som rada
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (15.9.2012, 21:00)
(Y)výborný receptík, veľmi ďakujem..pravdupovediac, mala som pochybnosti , že 8 minút a ešte spolu s kapustou, ale naozaj sa to uvarilo. Robila som zo stehna..a je boží..a hlavne rýchly...super... (L)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 14:28)
super ZE? niet nad take objavy ako je tlakovy hrniec... len sa netreba bat skusat... (L) dakujem (F)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (23.9.2012, 14:30)
júúj, ja mám tlakáče 4, a varím v nich už 20 rokov, len som sa bála, že sa mäsko napr. spolu s kyslou kapustou neudusí. a tých 8 minút ma "odrovnalo".. ,-)
super (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 19:01)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (12.2.2012, 21:50)
ja tiež robievam segedín len v tlakovom hrnci (H) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (13.2.2012, 7:38)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Paola W. (Velcikova) ID 9522 (12.2.2012, 21:13)
Segedín som ešte nikdy nerobila a tento vyzerá výýborne. Vyskúšam (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (12.2.2012, 21:40)
drzim palce.... toto je najjednoduchsi sposob... (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu