končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Jahňacie s mätovou omáčkou a pečenými červenými cibuľamiPOTREBNÉ PRÍSADY Jahňacie mäso (napr. stehno), soľ, mleté čierne korenie, cesnak. Na mätovú omáčku: 175g masla, 4 žĺtky, 2 lyžice vody, soľ, Tesco mätová omáčka ALEBO čerstvá mäta, 1 lyžička cukru, 1 polievková lyžica horúcej vody, 3 polievkové lyžice vínneho octu, soľ. Na pečené cibule: červené cibule, maslo, soľ, čerstvý tymián POSTUP PRÍPRAVY Jahňacie s mätovou omáčkou pripravujem na rôzne spôsoby, väčšinou grilované kotlety, tentoraz to bolo jahňacie stehno prešpikované cesnakom, osolené a okorenené, pečené v sáčku na pečenie hydiny. Piekla som ho podľa návodu Jamieho Olivera, pri teplote 225°C. Čas pečenia: doružova - 10 minút na každých 450g plus 20 minút stredne - 13 minút na každých 450g plus 20 minút vypečené - 20 minút na každých 450g plus 20 minút Zhruba každú polhodinu som stehno opatrne obrátila aj so sáčkom tak, aby sa nepretrhol. Po upečení treba mäso nechať aspoň 10 minút postáť. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 15.8.2011, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |