končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie srdce na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzieho srdca 40 g rastlinného oleja 60 g cibule mletá sladká červená paprika 80 g zeleniny soľ 2,5 dl kyslej smotany 2,5 dl mlieka alebo jogurtu 20 g hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speňte nadrobno pokrájanú cibuľu, zeleninu a červenú papriku. Pridajte na menšie kocky pokrájané srdce, zalejte vodou, osoľte a prikryté duste. Keď sa voda vyvarí, podlejte ho ešte trochou vývaru, kým srdce nezmäkne. Nakoniec pridajte kyslú smotanu a mlieko alebo jogurt, rozhabarkované s hladkou múkou. Podávajte s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie stehno s pikantnou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 lyžíc sherry, 8 lyžíc svetlej sójovej omáčky, 8 lyžíc kuracieho vývaru, 500 g bielej reďkovky, 1/2 lyžičky soli, 500 g hovädzieho stehna, 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate, 1 lyžička škrobovej múčky POSTUP PRÍPRAVY príprava 30 min Sherry, sójovú omáčku a vývar pri miernej teplote pomaly zohrejeme. Reďkovku ošúpeme, nastrúhame nahrubo a osolíme. Mäso potrieme omáčkou a ugrilujeme. Keď je z jednej strany už hotové, obrátime. Sem - tam potierame omáčkou. Hotové mäso uložíme medzi dva taniere a necháme 10 minút odpočinúť. Reďkovku vytlačíme, upravíme a posypeme petržlenovou vňaťou. Škrobovú múčku rozmiešame s lyžicou vody a vmiešame do omáčky, ktorú vyvaríme do sklovita. Premiešame so šťavou z mäsa a dochutíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |