. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO

Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161
Milan Taraba-Súkr. podnikateľ
.
mimibazar.sk/cocacola3
Oblasť: Dolný Kubín
Telefon: 0902767691
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.8.2007
Naposledy: 13.5.2023 8:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
35079029
HODNOTENIE 742
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie srdce na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g hovädzieho srdca
40 g rastlinného oleja
60 g cibule
mletá sladká červená paprika
80 g zeleniny
soľ
2,5 dl kyslej smotany
2,5 dl mlieka alebo jogurtu
20 g hladkej múky

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji speňte nadrobno pokrájanú cibuľu, zeleninu a červenú papriku. Pridajte na menšie kocky pokrájané srdce, zalejte vodou, osoľte a prikryté duste. Keď sa voda vyvarí, podlejte ho ešte trochou vývaru, kým srdce nezmäkne. Nakoniec pridajte kyslú smotanu a mlieko alebo jogurt, rozhabarkované s hladkou múkou. Podávajte s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie stehno s pikantnou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

8 lyžíc sherry, 8 lyžíc svetlej sójovej omáčky, 8 lyžíc kuracieho vývaru, 500 g bielej reďkovky, 1/2 lyžičky soli, 500 g hovädzieho stehna, 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate, 1 lyžička škrobovej múčky

POSTUP PRÍPRAVY

príprava 30 min

Sherry, sójovú omáčku a vývar pri miernej teplote pomaly zohrejeme. Reďkovku ošúpeme, nastrúhame nahrubo a osolíme. Mäso potrieme omáčkou a ugrilujeme. Keď je z jednej strany už hotové, obrátime. Sem - tam potierame omáčkou. Hotové mäso uložíme medzi dva taniere a necháme 10 minút odpočinúť. Reďkovku vytlačíme, upravíme a posypeme petržlenovou vňaťou. Škrobovú múčku rozmiešame s lyžicou vody a vmiešame do omáčky, ktorú vyvaríme do sklovita. Premiešame so šťavou z mäsa a dochutíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu