končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
Tvarohová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 bal. piškótov, 1/2 kg tvarohu, 4 dl mlieka, 2 vajcia, 1 hera, 2 bal. vanilkového cukru, 2 dl práškového cukru, 4 Pl rumu, 10 g svetlej želatiny, 1 Pl kakaa, ovocie /jahody, ananás, marhule, broskyňe /, šľahačka na ozdobenie. POSTUP PRÍPRAVY Želatinu namočíme na noc do 2 dl horúceho mlieka a želatinu rozmiešame v mixéry. Pridáme cukor, vanilkový cukor, rum, vajcia a striedame po lyžičkách tvaroh a zmäknutý tuk. Všetko dobre rozmiešame. Tvarohový krém rozdelíme na 3 časti. Väščiu tortovú formu vyložíme mikroténovou fóliou. Dno vyložíme tesne vedľa seba piškótmi a zalejeme 1 časťou tvarohového krému. avrch rozložíme ovocie a zalejeme 2 časťou tvarohového krému. Opäť rozložíme vrstvu piškótou a ovocie a zalejeme 3 časťou krému, do ktorého sme jemne zamiešali kakao. takto pripravenú tortu dáme do chladničky. Po vychladnutí ozdobíme šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená mokka tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. detských piškótov, 100 ml silnéj kávy, 1 Pl rumu. Krém: 250 ml smotany na šľahanie, 1 stužovač šľahačky, 300 g Lučiny, 3-4 Pl práškového cukru. Na zdobenie: nastrúhaná čokoláda. POSTUP PRÍPRAVY Stužovač rozmiešame v smotane a tú potom ušľaháme do tuha. Lučinu rozotriem s cukrom a zjemníme s ušľahanou šľahačkou. Piškóty namočíme do kávy zmiešanej s rumom a vyložíme s nimi spodok i steny roztvárateľnej tortovej formy. Vrstvu piškótou pokryjeme časťou krému, ten prekryjeme časťou krému, ten prekryjeme vrstvou piškótou namočených v káve a potreme ostatným krémom. Tortu posypeme nastrúhanou čokoládou a dáme do chladničky stuhnúť a odležať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |