končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Prekladane kuracie prsiaPOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, kuracie prsia, cukina, vitana francuzska omacka, smotana na slahanie, koreniny(sol, vegeta, biele korenie, sojova omacka, zmes na pecene zemiaky), jedna vacsia cibula, udeny platkovy syr, postruhany eidam. POSTUP PRÍPRAVY Maso si mierne naklepeme osolime okorenime, pokvapkame sojovou omackou, nove zemiaky dobre poumyvame ja som ich nesupala nakrajame na kolieska, tak isto cukinu, jednu cibulu. Dno misy polejeme par kvapkami oleja a vylozime zemiakmi, potoo kolecka cibule a cukiny ja som vsetko priebezne solila a korenina zmesou na zapekane zemiaky, na to som vylozila nakrajane maso a na vrch platkovy udeny syr na koniec som zase navrstvila zemiaky a cukinu okorenila a prikryla alobalom a dala zapiect. Neskor som si namiesala vitana frnacuzsku omacku moju oblubenu :)))) a poliala na vrch a husto nastruhala syr. Este zapekala a ked to uz vyzeralo do chrumkava vypla. Ja peciem v remoske takze casovo vam neviem povedat lebo mne sa nedaju regulovat stupne ale ked ste piekly francuzske zemiaky tak to je to iste :) Dobru chut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.8.2007, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapekane kuracie maso s cukinou.POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, koreniny, Vitana Francuzska omacka, cukina. POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia posolime, okorenime, ochutime susenym cesnakom rozlozime do zapekacej nadoby. Navrch nakrajame ocistenu cukinu ja ju krajam na hrubsie kolieska aj so supou ovegetujeme. Nechame chvilocku zapiect cca 10minut. V nadobe si rozmiesame Vitana Francusku omacku so smotanou a s trochou mlieka. Vylejeme na vrch a este 20min zapekame az kym nezacne byt povrch do zlatova. Podavame so zemiakovym pyre. Je to velmi rychle a chutovo velmi dobre. Nikto nemusi vediet ze ta uuuuzasna jemna omacka je zo sacku od Vitany ked sa vas budu pytat tak je to klasicky besamel s roznym korenim :)))) Zial fotku som nestihla urobit lebo sa to velmi rychlo zjedlo. Nevyhodou tohoto jedla je ze ho navarite a o chvilu uz mozete rozmyslat co budete varit ;) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cina mojho muzickaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracia maso, cesnak, cibula, arasidy lupane, cinska mrazena zelenina, sojova omacka, kari korenie, sol, bujonovy vyvar POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrajat na pruzky posolit primiesat pretlaceny cesnak, kari korenie, sojova omacka. Masko v tom poriadne premiesame a nechame odlezat v paci. Cibulu orestovat na oleji primiesat arasidy po jemnom osmazeni pridame maso a osmazime do biela. Medzi tym sme si mrazenu cinsku zeleninu zaliali horucim bujonovym vyvarom. Cele aj s bujonom pridame k masu. Vsetko spolu dusime az kym zelenina nebude makka. Cele sa to uz nemusi velmi ochucovat ak sa urobil dobry a vyrazny pac z cesnaku kari a sojovej omacky. Netreba ani velmi solit ked sa pouziju slane arasidy. Vynikajuca priloha samozrejme dobre uvarena a ochutena ryza. Dobruuuu chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.5.2007, 22:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |