. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Adriana G. (adkap) ID 606
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.8.2005
Naposledy: 18.12.2017 9:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 71
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 14
RECEPTY 14
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Prekladane kuracie prsia



POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky, kuracie prsia, cukina, vitana francuzska omacka, smotana na slahanie, koreniny(sol, vegeta, biele korenie, sojova omacka, zmes na pecene zemiaky), jedna vacsia cibula, udeny platkovy syr, postruhany eidam.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso si mierne naklepeme osolime okorenime, pokvapkame sojovou omackou, nove zemiaky dobre poumyvame ja som ich nesupala nakrajame na kolieska, tak isto cukinu, jednu cibulu. Dno misy polejeme par kvapkami oleja a vylozime zemiakmi, potoo kolecka cibule a cukiny ja som vsetko priebezne solila a korenina zmesou na zapekane zemiaky, na to som vylozila nakrajane maso a na vrch platkovy udeny syr na koniec som zase navrstvila zemiaky a cukinu okorenila a prikryla alobalom a dala zapiect. Neskor som si namiesala vitana frnacuzsku omacku moju oblubenu :)))) a poliala na vrch a husto nastruhala syr. Este zapekala a ked to uz vyzeralo do chrumkava vypla.
Ja peciem v remoske takze casovo vam neviem povedat lebo mne sa nedaju regulovat stupne ale ked ste piekly francuzske zemiaky tak to je to iste :)
Dobru chut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 1.8.2007, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zapekane kuracie maso s cukinou.



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, koreniny, Vitana Francuzska omacka, cukina.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia posolime, okorenime, ochutime susenym cesnakom rozlozime do zapekacej nadoby. Navrch nakrajame ocistenu cukinu ja ju krajam na hrubsie kolieska aj so supou ovegetujeme. Nechame chvilocku zapiect cca 10minut. V nadobe si rozmiesame Vitana Francusku omacku so smotanou a s trochou mlieka. Vylejeme na vrch a este 20min zapekame az kym nezacne byt povrch do zlatova.
Podavame so zemiakovym pyre.
Je to velmi rychle a chutovo velmi dobre. Nikto nemusi vediet ze ta uuuuzasna jemna omacka je zo sacku od Vitany ked sa vas budu pytat tak je to klasicky besamel s roznym korenim :))))
Zial fotku som nestihla urobit lebo sa to velmi rychlo zjedlo. Nevyhodou tohoto jedla je ze ho navarite a o chvilu uz mozete rozmyslat co budete varit ;)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Cina mojho muzicka



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracia maso, cesnak, cibula, arasidy lupane, cinska mrazena zelenina, sojova omacka, kari korenie, sol, bujonovy vyvar

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrajat na pruzky posolit primiesat pretlaceny cesnak, kari korenie, sojova omacka. Masko v tom poriadne premiesame a nechame odlezat v paci. Cibulu orestovat na oleji primiesat arasidy po jemnom osmazeni pridame maso a osmazime do biela. Medzi tym sme si mrazenu cinsku zeleninu zaliali horucim bujonovym vyvarom. Cele aj s bujonom pridame k masu. Vsetko spolu dusime az kym zelenina nebude makka. Cele sa to uz nemusi velmi ochucovat ak sa urobil dobry a vyrazny pac z cesnaku kari a sojovej omacky. Netreba ani velmi solit ked sa pouziju slane arasidy.
Vynikajuca priloha samozrejme dobre uvarena a ochutena ryza.
Dobruuuu chut :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.5.2007, 22:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu