končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Výborný pekáč .POTREBNÉ PRÍSADY Moja rodinka túto papu veľmi miluje a ja ju rada robievam, lebo je to jednoduché. Potrebujem k tomu zemiaky surové pokrájané na mesiačiky, zeleninku čerstvú, mrkvu, petžlen aj koreň aj vňať, zeler, paradajky, papriku, cibulky, cukinu a veľa cesnaku, mäsko napr.kuracinku, ale robievame aj krkovičku alebo morčacinku a olejovo korenistý pác. Alobal na prikrytie. POSTUP PRÍPRAVY Základ je dobré korenie, teda v oleji zhruba v 0,5dcl rozmiešam korenie na gril, čierne korenie, vegetku, a všetko čo ma napadne a v tomto olejčeku poriadne vykúpem mäsko, nech tam aj trocha odpočíva. Zatiaľ si na pekáč poukladám zemiaky, mrkvu na pásiky, petržlen, zelerík, veľa paradajok, ja som dala cherry/úžas/, papričku,cukinku, veľa cibulky a celú hlavu cesnaku, minimum. Mäsko na panvici sprudka z každej strany opečiem aby malo takú jemnú kôrku a uložím na zeleninku, do stredu, prebytočný pácový olej nezabudnem rozfrckať na zeleninku a zemiaky. Už len prikryjem alobalom a dusím kým zemiačiky nezmäknú a potom neprikryté dopečiem doružova, miestamy až do čierna ale chutí to báječne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.6.2008, 8:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Opekané prsíčka z paradajkovo-bazalkového pácu.POTREBNÉ PRÍSADY Prsíčka odporúčam morčacie ale môžu byť aj kuracie, na pác/marinádu/ - olivový olej aspoň 1 dcl, cesnak 3-4 strúčiky/podľa chuti/, čerstvá bazalka/teraz v zime používam mrazenú/, soľ, čierne korenie, lyžička cukru a citrónovej šťavy, mladá cibuľka/nemusí byť/, raradajky najlepšie cherry/ ale teraz som ich nemala tak som dala pasírované paradajky v konzerve/, štipka provensálskeho korenia. POSTUP PRÍPRAVY Kukuč obr. postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 8.12.2007, 8:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |