končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Výborný pekáč .[ recept č. 5346 zo dňa 12.5.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Moja rodinka túto papu veľmi miluje a ja ju rada robievam, lebo je to jednoduché. Potrebujem k tomu zemiaky surové pokrájané na mesiačiky, zeleninku čerstvú, mrkvu, petžlen aj koreň aj vňať, zeler, paradajky, papriku, cibulky, cukinu a veľa cesnaku, mäsko napr.kuracinku, ale robievame aj krkovičku alebo morčacinku a olejovo korenistý pác. Alobal na prikrytie. POSTUP PRÍPRAVY Základ je dobré korenie, teda v oleji zhruba v 0,5dcl rozmiešam korenie na gril, čierne korenie, vegetku, a všetko čo ma napadne a v tomto olejčeku poriadne vykúpem mäsko, nech tam aj trocha odpočíva. Zatiaľ si na pekáč poukladám zemiaky, mrkvu na pásiky, petržlen, zelerík, veľa paradajok, ja som dala cherry/úžas/, papričku,cukinku, veľa cibulky a celú hlavu cesnaku, minimum. Mäsko na panvici sprudka z každej strany opečiem aby malo takú jemnú kôrku a uložím na zeleninku, do stredu, prebytočný pácový olej nezabudnem rozfrckať na zeleninku a zemiaky. Už len prikryjem alobalom a dusím kým zemiačiky nezmäknú a potom neprikryté dopečiem doružova, miestamy až do čierna ale chutí to báječne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Katarína M. (Kačenka14) ID 32295 (3.6.2008, 8:11) | |
No ďakujem za skvelú večeru ))včera som vyskúšala a naozaj prajem túto mňamku každemu ochutnať. Katka s rodinkou | |
ODPOVEDAŤ |