Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
120ml cerveneho vina, kusok celej skorice, 20g krystalového cukru, 120ml slabeho citronoveho caju, stava z 1/2 citrona, 10ml rumu
POSTUP PRÍPRAVY
Mnozstvo si urcite vy treba vychadzat z toho co som udala podla receptu to mnozstvo je asi tak na dva pohariky ja som si to este strojnasobila :) a urobila som dobre lebo to bolo take mnamky ze dva pohariky by nam urcite nestacili :) V hrnci prevarime vinko so skoricou. Pripravime si cukrovy sirup 50ml vody a 20g cukru. Do vina prilejeme cukrovy sirup a caj. Spolu nechame zovriet, odstavime, dochutime citronovou stavou a pripadne aj cukrom. Uplne nakoniec pridame rum. Horuci grog nalejeme do poharikov v ktorych mame nakrajane lubovolne ovocie najlepsie jablko pomaranc.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 5.12.2010, 20:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |