
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁPOJE, DRINKY |
Adriana G. (adkap) ID 606 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Cajovy grog s ovocim[ recept č. 2986 zo dňa 27.11.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 120ml cerveneho vina, kusok celej skorice, 20g krystalového cukru, 120ml slabeho citronoveho caju, stava z 1/2 citrona, 10ml rumu POSTUP PRÍPRAVY Mnozstvo si urcite vy treba vychadzat z toho co som udala podla receptu to mnozstvo je asi tak na dva pohariky ja som si to este strojnasobila :) a urobila som dobre lebo to bolo take mnamky ze dva pohariky by nam urcite nestacili :) V hrnci prevarime vinko so skoricou. Pripravime si cukrovy sirup 50ml vody a 20g cukru. Do vina prilejeme cukrovy sirup a caj. Spolu nechame zovriet, odstavime, dochutime citronovou stavou a pripadne aj cukrom. Uplne nakoniec pridame rum. Horuci grog nalejeme do poharikov v ktorych mame nakrajane lubovolne ovocie najlepsie jablko pomaranc. |
![]() | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (5.12.2010, 20:42) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |