končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYŽA A CESTOVINY |
Ryžový šalát alebo čo so včerajšou ryžou:o))POTREBNÉ PRÍSADY uvarená ryža, šunka, paradajka, paprika, šalátová uhorka, kukurica, tvrdý syr, pochúťková smotana, tatárska omáčka, mčk, soľ. POSTUP PRÍPRAVY do uvarenej ryže si nakrájame príslušné suroviny, premiešame s tatarkou a kyslou smotanou, dochutíme soľou a mčk. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame studené. Množstvá sú ľubovoľné, podľa chuti:-) Šalátik je veľmi chutný, vyskúšajte:-). Dobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 22.6.2010, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Delikátne fusilli a la Italia:-)POTREBNÉ PRÍSADY Fusilli alebo vretienka, špenát čerstvý alebo mrazené špenátové listy, slanina, cibuľa, farebná paprika, cesnak, čili papričky, soľ, mčk, olivový olej. Množstvo je dané podľa počtu stravníkov :o) POSTUP PRÍPRAVY Krásne letné papaníčko, ktoré máte za pár minút na tanieri - prekvapí Vás výnimočná chuť!!! Je to receptík z jednej staršej medzinárodnej kuchárky, ktorý som si jemne upravila a stojí to za to. Je to jednoduché - kuk:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 7.6.2010, 22:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
PENNE S TUNIAKOM A ZELENOU FAZUĽKOU "KIRIBATI"POTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny Penne, konzervovaný tuniak v olivovom oleji, zelená fazuľka mrazená al. čerstvá, pór, mladá cibuľka, cesnak,paradajky, reďkovky, citrón, olivový olej, soľ, vegeta, mčk. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny " al dente" - nemusia byť penne, ale sú na toto jedlo najvhodnejšie:-). Na panvici si rozohrejeme olivový olej krátko zarestujeme pór a cibuľku - cca 3 - 4 min. Nie úplne do mäkka. Pridáme zelenú fazuľku a restujeme.Medzitým si nakrájame paradajky a reďkovky - tie idú do cestovín čerstvé. Keď sa nám zdá zeleninka hotová ( ako máme radi, ja radšej chrumkavejšiu), pridáme tuniaka aj s olejom a na plátky nakrájaný cesnak - len prehrejeme. Zeleninu pridáme k cestovinám, dochutíme citrónom, soľou, vegetou, mčk a premiešame. Papáme teplé, ale kľudne aj studené. Množstvo si určujeme sami, ja som použila polovicu balenia penne, pol bal. fazuľky, dve paradajky, jednu vééľkú reďkovku, 3 cesnaky, 2 konzervy tuniaka - malé 80 gramové. A mala som plnú veľkú misu cestovín pre 4 osoby:-). Dobrú chuť!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |