. .. .. .. .. .. .
. .

Delikátne fusilli a la Italia:-) - RECEPT 27967

Miroslava B. (mbroska) ID 49837
.
mimibazar.sk/mbroska
Oblasť: Považská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.6.2008
Naposledy: 5.10.2022 16:45
Aktualizácia: 19.11.2013 17:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 124
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 8
NÁVODY 0
píšte mi cez mmb, prosím:-)

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Delikátne fusilli a la Italia:-)


[ recept č. 27967 zo dňa  ]


Delikátne fusilli a la Italia:-)


POTREBNÉ PRÍSADY

Fusilli alebo vretienka, špenát čerstvý alebo mrazené špenátové listy, slanina, cibuľa, farebná paprika, cesnak, čili papričky, soľ, mčk, olivový olej. Množstvo je dané podľa počtu stravníkov :o)

POSTUP PRÍPRAVY

Krásne letné papaníčko, ktoré máte za pár minút na tanieri - prekvapí Vás výnimočná chuť!!! Je to receptík z jednej staršej medzinárodnej kuchárky, ktorý som si jemne upravila a stojí to za to.
Je to jednoduché - kuk:-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Cestoviny sú uvarené al dente:-) a tu sú ostatné ingrediencie - ja som pre 2 osoby použila jednu veľkú cibuľu, dve kocky mrazeného listového špenátu Bonduelle 200 g, cca 80 g slaniny, pol žltej a pol červenej papriky, 2 strúčiky cesnaku, 2 čilli papričky -zbavené semienok, 4 pol. lyž. olivového oleja, soľ, mčk. Všetko pokrájané na rezančeky.


Na rozohriaty olivový olej dáme cibuľu a za minútku aj slaninku, 2 -3 minútky orestujeme:-)


pridáme papriku, nakrájané a odsemienkované čili papričky a opať restujeme 2 -3 minútky - zelenika má byť chrumkavá:-)


nakoniec pridáme špenát - ja som ho predtým rozmrazila a jemne vytlačila prebytočnú vodu. Miešame - opekáme - zase len chvíľku:-) Na záver pretlačíme cesnak, osolíme, okoreníme a odstavíme.


premiešame s cestovinkami a servírujeme. Je dôležité, aby to boli fusilli - vretienka, lebo všetky suroviny máme nakrájané na rezančeky a tie sa nám majú krásne omotkávať okolo vrtuliek:-), keďže tu nie je klasická omáčka. Prajem dobrú chuť!!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracie lahôdkové rezne | Delikátne fusilli a la Italia:-) | Baklažán plnený ryžou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.6.2010, 21:49)
(Y) tak toto si zarucene spraviiiim....take ja velmi rada :-p dakujem za paradnu inspiraciu
ODPOVEDAŤ
Miroslava B. (mbroska) ID 49837, mimibazar.sk/mbroska (7.6.2010, 22:36)
Ďakujem Janik (F). Ja som mala dnes špenát až za ušami, také to bolo dobréé ,-). A aj (cinky) bol nadmieru spokojný (Y). Určite vyskúšaj (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu