. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 720 (zobrazuje sa 111-120)<< predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,72 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie?

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 21.5.2016, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Záhorácke mäsko



POTREBNÉ PRÍSADY

6 ks krkovičky (môžu byť kotlety s karé alebo pliecko) , 500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 150 g oravskej slaniny, 250 g kyslej smotany, olej, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

-

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2012, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

huspenina



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kolienka bravcove, 1 paprcka, 1 kus kozky (aby nam huspenina lepsie stuhla), 1 hovadzi jazyk, 3 mrkvy, 1 petrzlen, 1 velka cibula, 1 zeler, 5 strucikov cesnaku, sol, cele nove korenie, 5 vajec (nemusia byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Kolienka, paprcku, kozku a jazyk si umyjeme. Vlozime do hrnca spolu s ocistenou celou zeleninou. Osolime - ja som dala 5 lyziciek soli a asi 10 guliciek korenia. Zalejeme vodou. Dame na sporak, ked to zacne vriet, odstranime penu, ktora sa nam navrchu spravila. Plamen (ja mam plyn) stisime na uplne minimum a varime 4 hodiny.

Potom oberieme vsetko maso, tucne vyhodime. Na spodok misky dame maso, ja davam aj vajicko a kusok mrkvy na ozdobu.

Do vyvaru pridame nastruhany cesnak.

Vyvar nalejeme do misiek. Nechame stuhnut a spapame.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Michaela V. (misiatko33) ID 231495 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 21.11.2013, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

karé na srbský spôsob-po mojom



POTREBNÉ PRÍSADY

brav.karé,pohár leča,cibuľa,kečup,horčica,sójová omáčka,cesnek,hl.múka,soľ,mčk,čer.paprika mletá,vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

vo foto postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 77 návštěvníkov)

Katarina K. (katy261) ID 1028 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 6.12.2014, 23:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezance s olivami



POTREBNÉ PRÍSADY

400 - 450g bravcoveho masa * 1 vacsia cibula * 120g oliv (cierne aj zelene) * 3PL rajcinoveho pretlaku * sol, cierne mlete korenie,kmin, hladka muka * 200ml masoveho vyvaru z bujonu *

POSTUP PRÍPRAVY

vid foto
Receptik som nasla v jednom casopise a je super,hlavne pre tych co maju radi olivy :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.1.2015, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

karé zapečené s kys.kapustou,slaninkou a mozzarelou



POTREBNÉ PRÍSADY

brav.karé(množstvo nechám na vás,ja som robila z vyše kila),kys.kapusta,oravská slaninka,mozzarela,soľ,č.korenie,cesnak,masox,cibuľka

POSTUP PRÍPRAVY

vo foto postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 129 návštěvníkov)

Katarina K. (katy261) ID 1028 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (53) posledné: 14.12.2014, 16:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Kapusta s mäskom na pive./podľa českého MMB/ neskutočná dobrota.



POTREBNÉ PRÍSADY

Hlávka kapusty,kúsok bravčového mäsa, kúsok údeného mäsa,kúsok údenej klobásky, cibuľa, čierne ml. korenie, soľ, 1 PL sójová omáčka, 1/2 fľašky kečupu, 4 PL horčice a 1/2 l piva

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 157 návštěvníkov)

Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (84) posledné: 17.5.2020, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Sampionova omacka k masu



POTREBNÉ PRÍSADY

VEPŘOVÉ PLÁTKY ČI KUŘECÍ 250ML KUŘECÍHO ČI VEPŘOVÉHO VÝVARU JEDNO POMAZÁNKOVÉ MÁSLO-NEOCHUCENÉ + JÁ DALA JEŠTĚ LŽÍCI KŘENOVÉHO MÁSLA KNEDLÍK JAKO PŘÍLOHA ŽAMPIONY ČI SUŠENÉ HOUBY CO MÁTE DOMA-HRST...JÁ DALA 10 OLOUPANÝCH ŽAMPIONŮ SŮL PEPŘ OLEJ

POSTUP PRÍPRAVY

NAPROSTÁ PECKA, OMÁČKA Z POMAZÁNKOVÉHO MÁSLA SE ŽAMPIONY
[28.10.2011]



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

VEPŘOVÉ PLÁTKY ČI KUŘECÍ 250ML KUŘECÍHO ČI VEPŘOVÉHO VÝVARU JEDNO POMAZÁNKOVÉ MÁSLO-NEOCHUCENÉ + JÁ DALA JEŠTĚ LŽÍCI KŘENOVÉHO MÁSLA KNEDLÍK JAKO PŘÍLOHA ŽAMPIONY ČI SUŠENÉ HOUBY CO MÁTE DOMA-HRST...JÁ DALA 10 OLOUPANÝCH ŽAMPIONŮ SŮL PEPŘ OLEJ

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

emma B. (mašlička) ID 188160 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Jašterská špecialita alias Jašterica :p



POTREBNÉ PRÍSADY

40dkg bravčového stehna, 1/2 ČL grilovacieho korenia, 1/2 ČL rasce drvenej, 1/2 vegety, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL sladkej mletej papriky, 1 mokka lyžička štipľavej papriky, 1 PL obyčajnej horčice, 1 ČL soli, 1 dcl oleja, 4 väčšie uhorky, 1 dcl zaváraninovej šťavy z uhoriek

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko si pokrájame na pásiky, vložíme do misky a pridáme všetky prísady, OKREM uhoriek a šťavy.
Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 5 hodín ( ja mäsko marinujem 12 hodín je mäkšie).
Mäsko vytiahneme z chladničky a dáme do hlbšej palacinkárne ( dobrý je wok). Mäsko smažíme do zmäknutia, krásne nám pustí šťavičku. Uhorky postrúhame na väčšom struháku a spolu so zaváraninovou šťavou pridáme k mäsku.
Povaríme ešte takých 5 minutiek a odstavíme. Podávame s čerstvým chlebíkom, alebo kto má čo rád. :))

TYP : ak má niekto rád viac omáčkové jedlá môže si pridať vody podľa gusta :) Potom je však nutné dochutiť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Monika B. (Monullik) ID 170902 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 10.5.2012, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove



POTREBNÉ PRÍSADY

Ingredience vepřové kotlety (4 ks) majonéza Hellmann´s (4 lžíce) cibule (1-2 ks) sůl, pepř, nastrouhaný parmazán na posypání

POSTUP PRÍPRAVY

Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann\\´s a posypeme nastrouhaným parmazánem. Pečeme v předehřáté troubě na 190-200 °C po dobu 25 min. dozlatova.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

emma B. (mašlička) ID 188160 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 720 (zobrazuje sa 111-120)<< predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,72 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu