končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 216 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,22 ďalšie >> |
DIETY |
90 dní po 90DDPOTREBNÉ PRÍSADY Keďže končíme viaceré s 90DD a chceme pokračovať, preštudovala som si knihu ako pokračovať. Takže vyberám z knihy: Ďalších 90 dní po diéte konzumujete na RAŇAJKY len ovocie a jete ho aj na desiatu, na spestrenie môžete vypiť ovocno-zeleninový džús. Pri ostatnýh dvoch jedlách, pri obede a večeri, dodržujete správnu kombináciu potravín a časový rozvrh stravovania. POSTUP PRÍPRAVY Jedna zásadná ZMENA je, že nemusíte dodržiavať bielkovinový deň, škroby, UH a vitamínový deň - to znamená, že ak máte na obed bielkoviny - na večeru si môžete dať škroby - treba len dodržať správnu kombináciu potravín. Vodný deň - stále platí - ale môžete piť aj čaje, číre polievky, alebo vývary, prípadne ovocno -zeleninové džúsy, samozrejme bez cukru. Vhodná je minerálka s obsahom magnézia. Snáď som vám pomohla - ak máte otázky - pridám to sem. Cykly stravovania - ČISTIACI CYKLUS - prebieha od 4.00 hod do 12.00 hod - v tomto čase jedzte len minimálne /hlavne OVOCIE/ a pite čo najviac vody, čaju a nízkokalorických nápojov. PRIJÍMACÍ CYKLUS - trvá od 12.00 hod do 20.00 hod. - slúži na prijímanie potravy, a dodržanie správnej kombinácii potravy. Po jedle obsahujúcom bielkoviny musia uplynúť medzi jedlami najmenej 4 hodiny, keď máte škroby a UH - 3 hodiny a pri ovocnom sú to 2 hodiny. TRÁVIACI CYKLUS - trvá od 20.00hod do 4.00 hod - po ôsmej hodine večer už nejedzte! Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana D. (deszki) ID 13988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1807) posledné: 18.10.2012, 14:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
ZELENINKOVÝ MIŠ-MAŠ DO 90 DŇOVEJ DIETYPOTREBNÉ PRÍSADY Zeleninka: ja som dala - vééľa CIBULKY, to máme radi, MRKVIČKA nastrúhaná, šťavnatá dobručká, ZELENINKOVÁ MRAZENÁ ZMESKA pekná farebná, trolinka ZELENINKOVÉHO BUJÓNU, CESNAČIK zdravučký, trolinka PÓRIKU na kolieska nakrájaného, kučeravé hlávky BROKOLIČKY do predu uvarenej a kto chce trošilinku ÚSTRICOVEJ OMÁČKY nech je to exotika : ) POSTUP PRÍPRAVY Všetka zeleninka ide na panvičku asi takto: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Katarína S. (kosatka29) ID 47087 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 12.4.2013, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Diétna pochúťka "Shmaky"POTREBNÉ PRÍSADY Ja nedržím diétu, ale občas treba aj odľahčovacie dni a tak som vyskúšala túto pochúťku. Chutí fantasticky a naozaj ako údené kuracie prsia. Výrobca píše: je vhodný na zaradenie do jedálnička pre zdravý životný štýl, pri redukčnej diéte, pre diabetikov, deti. Je to náhrada mäsa. Zloženie výrobku: 94% vaječný bielok. Energetická hodnota 218 kJ / 100 g. Má vysoký obsah bielkovín a málo tuku, sacharidov a cholesterolu. POSTUP PRÍPRAVY Vhodný do zeleninových šalátov, cestovinových šalátov a podobne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 9.5.2011, 17:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Ricottový koláč - maškrtiť sa dá aj zdravoPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 50g vlašských orechov 60g ovsených vločiek 1PL hnedého cukru 1PL sezamových semiačok 1 vajíčko 1/4ČL sódy bicarbóny prípadne 1PL mlieka ak je masa príliš tuhá (použila som ovsené) Plnka: 250g ricotty 1 activia sladká biela 2 vajcia citrónová šťava podľa chuti prípadne trstinový cukor podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Ovsené vločky a orechy si nasekáme v mixéri. Pridáme vajíčko, sézam, cukor a sódu bicarbónu a všetko premiešame. Ak je zmes taká tuhá, že by sa nedala rozotrieť do formy, môžete pridať trochu mlieka. Cesto rozotrite na dno koláčovej formy (ja mám 25cm) a dajte predpiecť na 180C horkovzduch na 10minút. Zatiaľ si vymiešajte vajcia, vmiešajte ricottu s jogurtom. V tomto kroku môžete experimentovať a pridať napríklad škoricu, hrozienka,alebo nejaké ovocie. Ja som pridala len citrónovú šťavu a asi 1ČL trstinového cukru. Rozotrite na predpečený korpus a pečte na 170C asi 15-20min, kým ricottova zmes nespevnie. Môžete podávať ozdobené ovocím, určite nie šľahačkou:) Ak sa koláčik rozdelí na 12častí, jedna porcia bude mať takéto nutričné hodnoty: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Zuzana S. (zunicka) ID 114201 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 11.3.2010, 21:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
MÜSLI S JOGURTEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bílý jogurt, 3 - 4 lžíce ovesných vloček, 5 - 6 lžic vody, 2 jablka, 1 menší mrkev POSTUP PRÍPRAVY Ovesné vločky přelijeme vodou a necháme několik hodin namočené. Potom promícháme s bílým jogurtem, strouhaným jablkem s mrkví a podáváme. Tento jiný druh müsli je naprosto vynikající a sice má to sladko-kyselou či šťavnatou příchuť, takže k linií to není vůbec potřeba přisladit! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.2.2010, 13:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
ČÍNSKÝ SALÁT S BALSAMICOVÝM OCTEMPOTREBNÉ PRÍSADY 300g pekingské zelí, 1 1/2 či 2 lžíce balsamicový ocet a sůl. POSTUP PRÍPRAVY Čínské zelí nakrájíme na kostičky, přidáme balsamicový ocet a podle chuti přisolíme a dobře zamícháme - je fakt dobré :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.2.2010, 13:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Listkové cesto plnené s dusenou zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY listkove cesto biela kapusta dusena zelenina POSTUP PRÍPRAVY bielu kapustu udusime ako na vepso knedlo zelo . Potom zvlast spravime dusenu zeleninu. Cesto rozvalkame a nalozime plnky (jednu na druhu) a dame piect do rury na 220 stupnov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lydia F. (velve) ID 15894 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Kurací šalát s pomarančomPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g pečených kuracích pŕs, 100 g malých šampiňónov, olej, dva pomaranče, niekoľko lístkov hlávkového šalátu, pažítka Nálev: 150 g bieleho jogurtu, šťava z jedného pomaranča, jedna lyžička nakladaného zeleného korenia, soľ, mleté biele korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na plátky. Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme na malom množstve oleja. Pomaranče očistíme nožom a nakrájame. Do misy vložíme mäso, šampiňóny, pomaranče, zalejeme nálevom, premiešame a na pol hodiny dáme na chladné miesto. Kurací šalát podávame na šalátových listoch posypaný posekanou pažítkou. Nálev: jogurt a pomarančovú šťavu rozšľaháme, pridáme zelené korenie, soľ, mleté biele korenie a premiešame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Lydia F. (velve) ID 15894 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Skladaná syrová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY dvanásť plátkov syra, dvanásť plátkov šunky, 100 g sterilizovanej kapie, alobal Plnka: 125 g masla, 120 g smotanového( nízko-tucného) syra, 50 g šunky, jedno natvrdo uvarené vajce, dve lyžice zelených olív, pažítka Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky. Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame. POSTUP PRÍPRAVY Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky. Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lydia F. (velve) ID 15894 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.1.2010, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Plnené pečené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY (4 porcie) 8 zemiakov, 200 g mrazeného hrášku, 200 g prerastenej údenej (slaniny,salamy, sunky ) 1 cibuľa, 120 g tvrdého syra, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 200 g zemiakov uvarených v šupke POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme, dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lydia F. (velve) ID 15894 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 216 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,22 ďalšie >> |