. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZAVÁRANINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 427 (zobrazuje sa 361-370)<< predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42,.,43 ďalšie >>

ZAVÁRANINY

SIRUP Z ČIERNYCH RIBEZLI



POTREBNÉ PRÍSADY

3 LITRE VODY,1/2 LITRA ČIERNYCH RIBEZLI,200 LISTOV Z RIBEZLI,3 KG KRYŠTALOVEHO CUKRU,75G KYSELINY CITRONOVEJ 1/2 BALIKA KYSELINY SORBOVEJ

POSTUP PRÍPRAVY

LISTY A RIBEZLE SI DAME VARIT DO 3 LITOV VODY.VARIME 1/2 HODINY.PO UVARENI TO SCEDIME PRIDAME CUKOR,KYSELINU CITRONOVU.CHVILU TO VARIME STAČI TAK ABY TO CHYTILO BOD VARU.PRIDAME KYSELINU SORBOVU DOBRE PREMIEŠAME,ABY SA SPUSTIL CUKOR A EŠTE HORUCE DAME DO SKLENENYCH FLIAŠ.CELKOVE MNOŽSTVO SIRUPU JE CCA4,5LITRA.TENTO SIRUP MA U MOJICH DETI VELKY USPECH ROBIM AJ INE DRUHY ,ALE TENTO NESMIE CHYBAT

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

lubica a. (lenka28338) ID 44574 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 16.7.2008, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Ríbezlový sirup



POTREBNÉ PRÍSADY

---

POSTUP PRÍPRAVY

PROSÍÍÍÍM ak máte niektorá recept na ríbezlový sirup, napíšte mi. Tento rok mám veľa ríbezlí:)))

ĎAKUJEM

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Lucia H. (Lucifer) ID 7599 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 17.7.2012, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Malinovo-ríbezľový lekvár



POTREBNÉ PRÍSADY

maliny, červené ríbezle, cukor, želírovací prostriedok

POSTUP PRÍPRAVY

Tentoraz je to lekvarik, super vonavucky a kedze som bola poucena , ze vraj dzem je s kuskami ovocia a lekvar je hladky, precedeny.....tak je to teda lekvar a je velmi vhodny napriklad na podklady pod krem na zakusky, výborný pod čokoládovú polevu alebo na zliepanie lineckych kolacikov.....priprava je jednoducha a az na oberacku a cistenie ribezli aj celkom rychla....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 20.6.2008, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

UTOPENCI - LEVNÉ, RYCHLÉ A JEDNODUCHÉ



POTREBNÉ PRÍSADY

2 sklenice nálevu odsterilovaných okurek, 1/2 kg točeného slovenského nebo kuřecího salámu, cibule - nebo můžeme si přidávat něco, co vás napadne např. sterilovanou okurku i papriky, mrkev atd.

POSTUP PRÍPRAVY

Nedříve si vezmeme sklenici s nálevem od okurek. Salám oloupeme a nakrájíme na polovinu nebo vcelku. Oloupanou cibuli nakrájíme na rovnoměrná kolečka a vložíme ji jednu vrstvu na dno sklenice. Potom na tuto cibuli poklademe vrstvu salámu. Vrstvy opakujeme až do naplnění sklenice, tak aby poslední vrsva cibule byla pod hladinou nálevu. Sklenici je na závěr nutné dobře uzavřít a necháme v ledničce uležet nejméně 3 dny.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.6.2008, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

čerešnovy džem


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

žienky poprosila by som ktora mate nejaky odskušany čerešnovy džem či by mi neposlala dakujem

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

helena m. (helenka57) ID 36632 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2011, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

hrášok ktory sa vám nepokazi



POTREBNÉ PRÍSADY

hrašok:),deko,voda

POSTUP PRÍPRAVY

1liter vody dať prevrieť,pridat deko-preosiať !!!cez sitko
zaliať hrášok- ktory sa medzitym pripravil do poharov-zavaracich...(male,či velke)
a dať na hodinku sterilizovať
davka na 8poharikov

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 7.7.2013, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Čerešňový džem



POTREBNÉ PRÍSADY

čerešne, kryštálový cukor, želírovací prostriedok

POSTUP PRÍPRAVY

...nuž, ani toto nie je recept na klasický, pravý a nefalšovaný džemík ako od mamicky alebo babicky........no možno pomôže aj iným nebáť sa urobiť si vlastný džem....nieje to vôbec také ťažké...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (32) posledné: 22.6.2015, 23:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Jahodový džem



POTREBNÉ PRÍSADY

jahody, kryštálový cukor, želírovací prípravok

POSTUP PRÍPRAVY

nuž, toto nie je recept na klasický, pravý a nefalšovaný džemík ako od mamičky alebo babičky......tento recept pridávam hlavne kvôli mojej sesterničke, pretože má dve malé deti a nestíha stáť hodiny pri šporáku a hlavne ho ešte nikdy nerobila a bojí sa želírovača, ale pektín(ktorý spôsobuje želírovanie) je prírodný produkt, nachádza sa napr.v jablkách..........no možno pomôže aj iným nebáť sa urobiť si vlastný džem....jahody sa dosť kazia, takže ja si iný ani netrúfam zatiaľ robiť...možno časom.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (22) posledné: 6.6.2015, 18:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

KEČUP „HEINZ“



POTREBNÉ PRÍSADY

2kg paradajky, 25dkg cibuľa, 3 mäsité červené papriky /môže byť aj feferónka/
1 cvikla, 1 kúsok škorice, 4 klinčeky, 10ks nové korenie, 5ks čierne korenie, 3ks bobkový list, kúsok badiánu
2lyžičky sladkej papriky, 1,25dcl octu, 1 poliev.lyžica horčice, 1 lyžica solamyl,
2 kávové lyžičky soli, 20dkg cukor.

POSTUP PRÍPRAVY

Paradajky, cibuľu, papriku, feferónku a ošúpanú surovú cviklu pokrájame a dá-
me variť. Škoricu, klinčeky, nové korenie, čierne korenie, bobkový list a badián
dáme do gázy alebo do kúska plátna, zaviažeme a varíme spolu so zeleninou.
Varíme asi 2hodiny.
Uvarené okrem korením prepasírujeme, pridáme sladkú papriku a cukor. Dáme
znovu variť. Keď sa varí a cukor je rozpustený pridáme nálev z octu, horčice, soli a solamylu.
Necháme prejsť varom. Horúce dáme do pohárov, uzavrieme a sterilizujeme cca 10min.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Helena B. (hela2) ID 37749 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2014, 19:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Jahodový kompot


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Prosííííím o radu, ako správne a chutne zavárat jahody. Dakujem

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

DENISA K. (DENISA33) ID 33397 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 1.6.2009, 7:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 427 (zobrazuje sa 361-370)<< predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42,.,43 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu