končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 361-370) | << predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42,.,43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
SIRUP Z ČIERNYCH RIBEZLIPOTREBNÉ PRÍSADY 3 LITRE VODY,1/2 LITRA ČIERNYCH RIBEZLI,200 LISTOV Z RIBEZLI,3 KG KRYŠTALOVEHO CUKRU,75G KYSELINY CITRONOVEJ 1/2 BALIKA KYSELINY SORBOVEJ POSTUP PRÍPRAVY LISTY A RIBEZLE SI DAME VARIT DO 3 LITOV VODY.VARIME 1/2 HODINY.PO UVARENI TO SCEDIME PRIDAME CUKOR,KYSELINU CITRONOVU.CHVILU TO VARIME STAČI TAK ABY TO CHYTILO BOD VARU.PRIDAME KYSELINU SORBOVU DOBRE PREMIEŠAME,ABY SA SPUSTIL CUKOR A EŠTE HORUCE DAME DO SKLENENYCH FLIAŠ.CELKOVE MNOŽSTVO SIRUPU JE CCA4,5LITRA.TENTO SIRUP MA U MOJICH DETI VELKY USPECH ROBIM AJ INE DRUHY ,ALE TENTO NESMIE CHYBAT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) lubica a. (lenka28338) ID 44574 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.7.2008, 22:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Ríbezlový sirupPOTREBNÉ PRÍSADY --- POSTUP PRÍPRAVY PROSÍÍÍÍM ak máte niektorá recept na ríbezlový sirup, napíšte mi. Tento rok mám veľa ríbezlí:))) ĎAKUJEM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia H. (Lucifer) ID 7599 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 17.7.2012, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Malinovo-ríbezľový lekvárPOTREBNÉ PRÍSADY maliny, červené ríbezle, cukor, želírovací prostriedok POSTUP PRÍPRAVY Tentoraz je to lekvarik, super vonavucky a kedze som bola poucena , ze vraj dzem je s kuskami ovocia a lekvar je hladky, precedeny.....tak je to teda lekvar a je velmi vhodny napriklad na podklady pod krem na zakusky, výborný pod čokoládovú polevu alebo na zliepanie lineckych kolacikov.....priprava je jednoducha a az na oberacku a cistenie ribezli aj celkom rychla.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.6.2008, 21:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
UTOPENCI - LEVNÉ, RYCHLÉ A JEDNODUCHÉPOTREBNÉ PRÍSADY 2 sklenice nálevu odsterilovaných okurek, 1/2 kg točeného slovenského nebo kuřecího salámu, cibule - nebo můžeme si přidávat něco, co vás napadne např. sterilovanou okurku i papriky, mrkev atd. POSTUP PRÍPRAVY Nedříve si vezmeme sklenici s nálevem od okurek. Salám oloupeme a nakrájíme na polovinu nebo vcelku. Oloupanou cibuli nakrájíme na rovnoměrná kolečka a vložíme ji jednu vrstvu na dno sklenice. Potom na tuto cibuli poklademe vrstvu salámu. Vrstvy opakujeme až do naplnění sklenice, tak aby poslední vrsva cibule byla pod hladinou nálevu. Sklenici je na závěr nutné dobře uzavřít a necháme v ledničce uležet nejméně 3 dny. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Helena Z. (ZVK) ID 49606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.6.2008, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
čerešnovy džemPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY žienky poprosila by som ktora mate nejaky odskušany čerešnovy džem či by mi neposlala dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | helena m. (helenka57) ID 36632 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.6.2011, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
hrášok ktory sa vám nepokaziPOTREBNÉ PRÍSADY hrašok:),deko,voda POSTUP PRÍPRAVY 1liter vody dať prevrieť,pridat deko-preosiať !!!cez sitko zaliať hrášok- ktory sa medzitym pripravil do poharov-zavaracich...(male,či velke) a dať na hodinku sterilizovať davka na 8poharikov ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 7.7.2013, 19:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Čerešňový džemPOTREBNÉ PRÍSADY čerešne, kryštálový cukor, želírovací prostriedok POSTUP PRÍPRAVY ...nuž, ani toto nie je recept na klasický, pravý a nefalšovaný džemík ako od mamicky alebo babicky........no možno pomôže aj iným nebáť sa urobiť si vlastný džem....nieje to vôbec také ťažké... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (32) posledné: 22.6.2015, 23:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodový džemPOTREBNÉ PRÍSADY jahody, kryštálový cukor, želírovací prípravok POSTUP PRÍPRAVY nuž, toto nie je recept na klasický, pravý a nefalšovaný džemík ako od mamičky alebo babičky......tento recept pridávam hlavne kvôli mojej sesterničke, pretože má dve malé deti a nestíha stáť hodiny pri šporáku a hlavne ho ešte nikdy nerobila a bojí sa želírovača, ale pektín(ktorý spôsobuje želírovanie) je prírodný produkt, nachádza sa napr.v jablkách..........no možno pomôže aj iným nebáť sa urobiť si vlastný džem....jahody sa dosť kazia, takže ja si iný ani netrúfam zatiaľ robiť...možno časom..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 6.6.2015, 18:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
KEČUP „HEINZ“POTREBNÉ PRÍSADY 2kg paradajky, 25dkg cibuľa, 3 mäsité červené papriky /môže byť aj feferónka/ 1 cvikla, 1 kúsok škorice, 4 klinčeky, 10ks nové korenie, 5ks čierne korenie, 3ks bobkový list, kúsok badiánu 2lyžičky sladkej papriky, 1,25dcl octu, 1 poliev.lyžica horčice, 1 lyžica solamyl, 2 kávové lyžičky soli, 20dkg cukor. POSTUP PRÍPRAVY Paradajky, cibuľu, papriku, feferónku a ošúpanú surovú cviklu pokrájame a dá- me variť. Škoricu, klinčeky, nové korenie, čierne korenie, bobkový list a badián dáme do gázy alebo do kúska plátna, zaviažeme a varíme spolu so zeleninou. Varíme asi 2hodiny. Uvarené okrem korením prepasírujeme, pridáme sladkú papriku a cukor. Dáme znovu variť. Keď sa varí a cukor je rozpustený pridáme nálev z octu, horčice, soli a solamylu. Necháme prejsť varom. Horúce dáme do pohárov, uzavrieme a sterilizujeme cca 10min. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Helena B. (hela2) ID 37749 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2014, 19:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodový kompotPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prosííííím o radu, ako správne a chutne zavárat jahody. Dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | DENISA K. (DENISA33) ID 33397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.6.2009, 7:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 361-370) | << predošlé 1,.,32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42,.,43 ďalšie >> |