. .. .. .. .. .. .
. .

Malinovo-ríbezľový lekvár - RECEPT 5909

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Malinovo-ríbezľový lekvár


[ recept č. 5909 zo dňa  ]


Malinovo-ríbezľový lekvár


POTREBNÉ PRÍSADY

maliny, červené ríbezle, cukor, želírovací prostriedok

POSTUP PRÍPRAVY

Tentoraz je to lekvarik, super vonavucky a kedze som bola poucena , ze vraj dzem je s kuskami ovocia a lekvar je hladky, precedeny.....tak je to teda lekvar a je velmi vhodny napriklad na podklady pod krem na zakusky, výborný pod čokoládovú polevu alebo na zliepanie lineckych kolacikov.....priprava je jednoducha a az na oberacku a cistenie ribezli aj celkom rychla....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

najzdlhavejsie aj najpomalsie na celom recepte je len obratie a ocistenie najma ribezli.....tak a ked ich oplachneme a zbavime kostrniek, odvazim si ich....ja som mala dokopy len 1kg, potom som dala ovocicko do hrnca a dala 500g cukru a chvilu povarila-miešať
ked to trosku vychladne, tak treba lekvarik pomixovat-poriadne
potom si nachystajte sitko a nejaku misu kam to budete pasirovat
takto az kym vam neostanu skoro len same jadierka... na sitku....s takymto mnozstvom to trva chvilku:)
stavicku prelejeme naspat do hrnca a mozme prihrievat
v miske som rozmiesala tohto pomocnika s lyzicou cukru a dala do stavy....ano je tam sice napisane, ze tam staci 350g cukru, ale ja som chcela sladky a husty lekvar, ktory si odlozim len na zakusky a linecke kolaciky na vianoce:)
a varime 5 minut
naplnime este za horuca do cistych poharikov a hotovo...vyslo to co je na obrazku plus stvrt maleho poharika na ochutnanie....
tu je stuhnuty ako bajecne vidno na fotke, no som spokojna aj sa pekne rozotiera, presne taky som chcela:)))
tu vidno aky ostal kráterík po lyžičke...celkom pekny vysledok na to, ze sa mi vobec nechcelo oberat.....ale potom to islo celkom rychlo....:)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Domáce rezance (niťovky) | Malinovo-ríbezľový lekvár | Karamelový medovník >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (20.6.2008, 8:57)
Super, niečo takéto potrebujem na moje zlepované medovníčky (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (20.6.2008, 21:59)
no ved aj ja, len ich musim dobre schovat ;-) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu