končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.866 (zobrazuje sa 1691-1700) | << predošlé 1,.,165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Jednoduche tyčninky z listkoveho cestaPOTREBNÉ PRÍSADY listkove cesto, vajičko, sezam, sol, mak .... POSTUP PRÍPRAVY Rozmrazene listkove cesto rozvalkat na pomučenej doske asi na 3mm hrubku a nožom rezať na tyčinky asi 2 cm široke. poukladajte na plech a potrite rozšlahanym vajičkom a posypte solou, makom, sezamom... čo len chcete. a šup s tym na par minut do rury kym niesu tak jemne zlatiste. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina M. (mataalex) ID 27652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Sladke nepecene a zdrave :-)POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: - orechy alebo iné semená (mandle alebo vlašské orechy, lieskovce, paraorechy, slnečnicu, kokos alebo strúhaný kokos ...) - sušené ovocie (najlepšie hrozienka alebo ďatle) Voliteľné ingrediencie: - škorica, anýz, klinček a ďalšie obľúbené korenia - sezam, mak, strúhaný kokos, karob alebo čokoľvek čím chcete výsledné sladkosti obaliť POSTUP PRÍPRAVY Postup: Vybrané orechy alebo zmes rozmixujeme v kuchynskom robote (môžeme použiť i sekáčik na orechy alebo strúhadlo a mlynček na mäso). Potom pridáme do sekáčika k orechom približne rovnaké množstvo hrozienok alebo ďatlí. Pomer ovplyvňuje konzistenciu a chuť, takže pridávame podľa chuti a v sekaní pokračujeme až do vzniku jemnejšej lepivej drte. Následne pridáme korenia podľa chuti. Zmes dôkladne premiešame (olej z mandlí a orechov prospeje i vašim dlaniam), pre zlepšenie konzistencie si môžeme vypomôcť i trochou vody. Hotové cesto môžeme priamo konzumovať alebo tvarujeme napríklad guličky, ktoré potom vyváľame v kokose, karobe alebo v čomkoľvek inom čo vám k Raw Ballstomu chuťovo sadne. Niektoré odskúšané kombinácie: - mandle, hrozienka, škorica, kokosová múčka Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Katka P. (Wotanka) ID 8000 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 14.1.2008, 10:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
torta ThomasPOTREBNÉ PRÍSADY Toto bola nasa narodeninova torticka. POSTUP PRÍPRAVY A chutila mnam-mnam ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Janka H. (Anetik) ID 78 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 8.1.2008, 12:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čokoládová bomba - nemá chybu!!!POTREBNÉ PRÍSADY 250ml šľahačky, 100g kakaa, 100g čokolády na varenie, 100g mliečnej čokolády, 150g Hery, 150g práškového cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 1 žĺtok, 1 veľké balenie okrúhlych piškót /240g/, 150-200ml ovocnej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Toto je úplne perfektná dobrôtka, vhodná aj ako narodeninová ap., nie je s tým až tak veľa roboty a niet čo pokaziť. Recept je z časopisu, overený a trolinku upravený. Najprv zohrejeme šľahačku s kakaom a rozmiešame. Obidve čokolády - horkú aj mliečnu - dáme rozpustiť nad paru. Vyšľaháme Heru so žĺtkom, práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme kakaovú masu a rozpustenú čokoládu, dobre vymiešame ručným mixérom. Piškóty dobre pokvapkáme šťavou z kyslejšieho ovocia/ ja používam domácu mierne sladenú ríbezľovú šťavu, môže byť aj džús - ríbezľový, višňový/. Piškóty vložíme do čokomasy, premiešame a navrstvíme do celofánom alebo alobalom vystlanej formy na srnčí chrbát. Necháme 12 hodín stuhnúť v chladničke - to je z celého postupu to najťažšie... Výborne chutí ak sa podáva s vyšľahanou šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Mária M. (majkatorka) ID 10016 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.1.2008, 20:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Študentská pečaťPOTREBNÉ PRÍSADY 5 vajcia, 25 dkg práškový cukor, 1 CERU, 3 PL kakao, 20dkg želé cukriky, 10dkg orechy ( podľa vlastného výberu), 10 dkg čokolády, 10dkg hrozienka ( ja nedávam, lebo ich "nemusím" :-((( ), 3 tortové oplátky POSTUP PRÍPRAVY Vajcia, cukor, CERU a kakao varíme na pare do zhustnutia. Keď je to už dostatočne husté pridáme cukriky, orechy, hrozienka, čokoládu a polámané tortové oplátky- všetko spolu zmiešame. Potom to dáme do celofánu- urobíme taku salámku a nechame to cez noc stuhnúť. Dáme dole celofán a potrieme roztopenou čokoládou a porežeme. Naša obľúbená pochuťka :-))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Jozefína D. (Doda) ID 6681 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.4.2013, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Rafaelo - na plechuPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 bielkov, 25 dkg strúhaného kokosu, 10 dkg polohrubej múky, 1 sáčok prášku do pečiva. KRÉM: 1 vanilkový puding, 4 dl mlieka, 6 žĺtkov, 20 dkg margarínu (Hera), 20 dkg práškového cukru. Na posypanie 5 dkg strúhaného kokosu, alebo mandle ( tie môžete primiešať dať aj do krému). POSTUP PRÍPRAVY Bielka s cukrom vyšľaháme do tuha, pridáme zmiešanú múku s prášom do pečiva a strúhaným kokosom. Zmiešame všetko spolu. Masu vylejeme na vymastený plech a rozotrieme (plech nesypať múkou). Pečeieme do slabožlta pri 180°C asi 15-20 min. Z mlieka, žĺtkov a pudingu uvaríme hustú masu. Necháme vychladnúť. Margarím s cukrom vymiešame do penista a pridáme k tomu vychladnutú masu. Zmiešame. Krém natrieme na vychladnuté cesto a posypeme strúhaným kokosom (mandlami). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Gabriela L. (gabika sc) ID 24970 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
MOJI RAFAELO VOJACIKOVIA :)POTREBNÉ PRÍSADY Vyskúšala som guličky RAFAELO podľa Erikinho receptu a sú fantastické. Dnes ich mamičky papkali ku kávičke v detskom centre. Erika, ďakujeme za recept. POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1733 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
RAFAELO- kokosové guľôčkyPOTREBNÉ PRÍSADY 150ml vody 250g kryštálového cukru 125g hery 200g strúhaného kokosu 200g sušeného mlieka 2 balíčky vanilínového cukru POSTUP PRÍPRAVY O:)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Andrea Š. (Andrejocka) ID 17155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 25.12.2009, 1:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Kremove KOCKY ala DUCIPOTREBNÉ PRÍSADY Kremove kocky Cesto:40dkg.hlad.muky Plnka: 1l mlieka 170g pras.cukor 4 lyzice pol. Poloh.muky 50g mekkeho margar. 2 balicky Zlaty klas 1 vajce 200g mekkeho margar. 1 kavova lyzica Zlaty klas 200g prskoveho cukru 100 ml mlieka POSTUP PRÍPRAVY Cesto : muku cukor zlaty klas a mlieko s vajcom vypracujeme cesto a rozdelime ho na 4 ks. Po jednom ich poriadne vyvalkame na tenky plat a dame upiect na opacnu stranu pekaca ,cize na chrbat do slabo hneda (bude ako papier ) pozor bude krehky a bude sa lamat .Ak mame cesto tak prejdeme na tu lepsiu pracu a to ak mame plnku tak mozeme natierat Zlaty klas uvarime spolu s mukou na husty krem a nechame vychladnut . Margarin vymiesame s praskovym cukrom a zamiesame s vychladnutym kremom . Vychladnutou plnkou natierame vsetky styri platy cesta a davame jedno na druhe .Zakusok nechame postat (asi na druhy den) kym cesticko nezmekne . Polejeme cokoladovou polevou Je na vas ci si do plnky volaco este date ,moze byt aj orechy ,ja som nedavala nic len tak a je to velmi dobre .prajem prijemnu pracu a nech si rodina pochutna ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Magdalena K. (DUCI3) ID 22028 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Francuzke karamelove kockyPOTREBNÉ PRÍSADY Francuzke karamelove kocky 6 vajec Plnka: 1l vody 6 pol.lyzic krystal.cukor 4 zlate klasy 1 lyzic. Kakaa 130 g krystal. Cukor 5 lyzic poloh.muky 2lyzice kakaa 1 balicek prasku do peciva 1 vanilkovy cukor 50 ml oleja 7 bielka na sneh Slahackovy Krem 4 lyzice krystaloveho cukru 300 ml mlieka 2 slahacky v prasku a cokolada na struhanie +stuzovac POSTUP PRÍPRAVY Francuzke karamelove kocky 6 vajec Plnka: 1l vody 6 pol.lyzic krystal.cukor 4 zlate klasy 1 lyzic. Kakaa 130 g krystal. Cukor 5 lyzic poloh.muky 2lyzice kakaa 1 balicek prasku do peciva 1 vanilkovy cukor 50 ml oleja 7 bielka na sneh Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Magdalena K. (DUCI3) ID 22028 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 31.1.2008, 21:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.866 (zobrazuje sa 1691-1700) | << predošlé 1,.,165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175,.,187 ďalšie >> |