končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 35 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohová zebra od rybičky z MMB CZPOTREBNÉ PRÍSADY ***CESTO*** 100g Hery alebo podobného tuku, nechať zmäknúť * 100g práškového cukru * 1 vajce * štipka soli * 225g polohrubej múky*** NÁPLŇ***1kg tvarohu (4 vaničky, stačí 1,5% tuku) * 1 kyslá smotana (200g) * 150ml mieka * 150g práškového cukru * 2 vajcia * 1,5 balíčka vanilkového pudingu (t.j. 60g alebo Gustin, či Zlatý klas) * 1 balíček vanilkového cukru * 3 PL kakaa POSTUP PRÍPRAVY celkom jednoduchý..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 65 návštěvníkov) KOMENTÁRE (63) posledné: 16.9.2012, 23:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Černicovo-smotanové pokušenie....len tak....POTREBNÉ PRÍSADY dlhé piškóty, nescafé, cukor, punč.aróma, 1 termizovaný hladký tvaroh, 500ml bieleho jogurtu (kyslá smotana), 250 ml sladkej smotany na šľahanie, 1 stužovač na šlahačku,1l černíc, želatína POSTUP PRÍPRAVY Pôvodne to malo byť len niečo ako tiramisu, ale máme veľa černíc a sú dosť kyslé, tak som ich chcela nejako využiť okrem džemu. Takže milé černice som dala do kastróla povariť s cukrom a škoricou a hútala čo s nimi.... FIALOVÁ HMOTA: Prevarené černice som prepasírovala, do pohárika s 1dl vody som dala napučať želatínu (obrázok želatíny bude v obr.postupe) a po napučaní som ju zamiešala do prepasírovaných černíc. Viem si to predsatviť tak isto aj s malinami, či jahodami... BIELA HMOTA: Biely jogurt vymiešať s tvarohom a potom vmiešať jednu vyšľahanú šlahačku so stužovačom. (jogurt som dala pollitrový z Lidla s probiotikami, je pekne hustý) Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 20.8.2009, 21:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kokosová ryža s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 1H ryže, 1H vody, 1H mlieka, 150g cukru, kokosové mlieko, 80g strúhaného kokosu, 2-3PL medu, 1 konzerva mandaríniek, pol konzervy ananásu, OVOCIE: 2 jablká, hrozienka, 1 hruška, hrozno, 2 slivky (alebo aj iné, jednoducho, čo máte) a malinový (jahodový) džem POSTUP PRÍPRAVY No keď máte chuť na niečo dobré a dobré:o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 18.1.2010, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Banánová zmrzlina s arašidovo-čokoládovou polevouPOTREBNÉ PRÍSADY Na zmrzlinu***banány, cukor, jemný tvaroh, šľahačka, asi pol čl kys.citrónovej***Na polevu*200g salka, 100g arašidového masla, 100-150g čokolády, voda podľa potreby POSTUP PRÍPRAVY Zmrzlinu si vyrobíme tak, že 2-3 banány rozmixujeme v troche mlieka a zmiešame s tvarohom, cukrom podľa chuti a vyšľahanou šľahačkou. Keďže sú samotné banány trochu fádne pridáme trošku kys.citrónovej . Toping, alebo polevu si vyrobíme tak, že dáme zohrievať salko do kastróla, pridáme arašidové maslo a horkú čokoládu rozlámanú na kúsky. Miešame a keď sa všetko krásne rozpustí ešte rozriedime podľa potreby, lebo chladnutím zhustne, tak aby bol akurát. Zmrzlinu, akúkoľvek máte doma, nemusí byť banánová, naservírujeme a polejeme krémom a posypeme drvenými slanými arašidami. Obrázkový postup na výrobu zmrzliny nájdete u mňa v receptoch s názvom smotanovo-jahodová zmrzlina, len použijete banány, ak chcete banánovú. Tento arašidovo-čokoládový krém na zmrzlinu robila včera Nigela....a veľmi ma zaujal.....a nesklamal, myslím, že sa bude hodiť aj na iné, ako len na zmrzlinu.... Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 27.5.2009, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Burizonová mlska s parížskym krémomPOTREBNÉ PRÍSADY parížsky krém, biele burizony, kyslá smotana, biely jogurt, pr.cukor POSTUP PRÍPRAVY Táto bleskovka mi napadla dnes a je dobrááá. Bleskovka je to len za predpokladu, že máme urobený parížsky krém, ale aj ten sa dá nahradiť pudingom. Mne končili cez sviatky dve šľahačky záruku, tak som ich prevarila s jednou horkou čokoládou a odložila do chladničky....doteraz som hútala čo z tohto krému spraviť.... a piecť sa mi teda už nechcelo.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (24) posledné: 22.5.2009, 17:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Moje prvé akože tiramisuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 smotanové nátierkové maslo bez príchute (napr.tesco), 1 mäkký tvaroh 250g (kapucín), 2 kyslé smotany 16% (po 200ml), cukor podľa chuti, tuzemák, uvarená čierna káva, 2 balenia dhých piškót (pafino) POSTUP PRÍPRAVY V zátvorkách sú uvedené presne suroviny, ktoré som použila. Príprava je jednoduchá...do nádoby poukladáme piškóty a polejeme hojne čiernou kávou zmiešanou s rumom pol na pol. V mise si rozmiešame nátierkové maslo, tvaroh a kyslé smotany s cukrom a šprtkou rumu. Polovicu hmoty nanesieme na piškóty. Naukladáme ďalšiu vrstvu piškót, ale tie je lepšie máčať v káve s rumom a potom ukladať na hmotu. Ja som bola taká rýchla, že som na to zabudla a potom som ich polievala priamo v nádobe:o)ale výsledný efekt bol aj tak fantastický. Ale k veci...na piškóty dáme zvyšnú polovicu hmoty a bohato posypeme kakaom cez sitko. Na druhý deň môžme podávať. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (21) posledné: 11.8.2012, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čokoládovo-orechový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY ***Základné cesto***200g hl.múky, 110g masla, 50g cukru, 2-3 PL vody***Orechová náplň***200g vlašských orechov, 100g cukru, 1 PL medu***Čokoládová náplň***450g horkej čokolády (môže byť aj mliečna), 3dl sladkej smotany, 100g masla, 50g cukru, 0,3dl mlieka(30ml) POSTUP PRÍPRAVY Ten kto má rád čokoládu si zgustne....moja forma na obrázku má priemer asi 30cm.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) KOMENTÁRE (61) posledné: 19.10.2012, 13:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Koláč s orechovou polevouPOTREBNÉ PRÍSADY ***Základné cesto***200g hl.múky, 110g masla, 50g cukru, 2-3 PL vody***Náplň***200-250g vlašských orechov, 200g medu, 4 vajcia, 60g kr.cukru, 30g rozpusteného masla***Poleva***150g vlašských orechov (polky), 100g hnedého cukru, 45g masla, 3-4 PL medu POSTUP PRÍPRAVY ***moja forma na obrázku má priemer asi 30cm*** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 4.4.2009, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zemiakové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g v šupke uvarených zemiakov, 30g polohrubej múky, 200g cukru, 4 vajcia, 1 PL olivového oleja, zavárané čerešne, 100g mletých orechov, jahodový džem, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Tento kolacik je tiez z vegetarianskej kucharky, tak isto ako makove rezy, len ja som musela prisposobit dve ingrediencie podla stavu v mojej komore, inac tam ma ist hnedy cukor a jemna hrubozrnna muka, ostatne tak ako je napisane, ja som pridala aj dzem. Recept pridavam hlavne koli jednej mamicke, ktora mala zaujem o kolaciky bez prasku do peciva a bez mliecnych elementov. JE VYNIKAJUCI!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.11.2008, 0:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Koláčik z oranžovej tekvicePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY upečená a vydlabaná tekvica (asi 800ml pyré), 1,5 šálky múky, 1 šálka cukru, 3-4 vajcia, štipka soli, pol šálky mlieka, pol šálky oleja, citrónová kôra z 1 citróna, slnečnicové jadierka, jedno jablko na kocky, jedna lyžička mletej škorice, môžu byť aj hrozienka, 1prášok do pečiva, 1vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY všetko zmiešať a upiecť, našim vôbec nechutí taká tá pečená jesenná oranžová tekvica a doslali sme tri kusy, tak som urobila takýto koláčik, všetko som dávala od oka a výsledok bol veľmi chutný. Nepoznám žiaden recept na takúto tekvicu, okrem pečenia v rúre. Takže som tekvicu umytú a neošúpanú pokrájanú na kolieska do mäkka upiekla a dužinu potom popučila vidličkou na pyré a dala som dve vajicka a dve zvysne bielka, co som nemala kam dat, potom muku a ostatne, tak aby malo cesto konzistenciu ako taký obyčajný hrncekovy koláč, múky som vela nedala, tak bol kolacik sťavnatučký. Nevedela som, čo z toho vznikne, tak som postup nefotila a množstvo je len približné. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (15) posledné: 29.12.2010, 21:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 35 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |