končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Stroganov[ recept č. 24781 zo dňa 19.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Hovadzie stroganov s horcicou 900g hovadzej svieckovej 10-15 zrniek noveho korenia cierne korenie 110g masla sol 2 lyzice muky 2 velke lyzice kyslej smotany 1 lyzica horcice hovadzi bujon kopor podla chuti POSTUP PRÍPRAVY 2 hodiny pred podavanim nakrajajte maso na kocky, posolte a pridajte nove korenie. Polku mnozstva masla zmiesajte s lyzicou muky, jemne poprazte, zalejte 2 salkami bujonu, pridajte horcicu a cierne korenie. Zamiesajte, privedte do varu a odstavte. Pred podavanim pridajte kyslu smotanu a kopor. Maso opecte na zvysku masla, pridajte do omacky, prehrejte a podavajte. |
Eva B. (hula) ID 4689 (28.6.2014, 12:13) |
Konecne recept na urovni myslim tym bez kecupu a podobne.... vyhladala som si v svetovej kucharskej knihe original stroganov a mate pravdu, robi sa takto... aj ked teda uz maloktory slovak ju robi inac ako s uhorkou, hraskom, kecupom ci pretlakom...... mnam urobim ju presne takto!!!! Dakujem za pripomenutie skveleho receptu, pravej svieckovej stroganov. |
ODPOVEDAŤ |
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (upravené 19.3.2010, 15:33) | |
Vsetci pozname kuracinu v kecupovej omacke, ku ktorej sa vyfasuje tatarska omacka a podava sa to s ryzou a hranolkami. Nic proti tomuto nasmu videniu tohto jedla, sama to mam takto celkom rada.Ale predsa by som len chcela okostovat tak, ako sa to ma robit. Samozrejme, robit sa to ma tak, ako to cloveku chuti. Aj rozhodnut, ze ide o ten povodny recept asi vyzaduje urcitu davku demagogie. Uz davnejsie som sa snazila urobit viac-menej povodnu verziu. Nakoniec to bola synteza miliona receptov, ktore koluju po nete. Tentokrat som sa rozhodla, ze si to ujasnim raz a navzdy. Mozno vas to tiez zaujme. Dobrú chuť! |
|
ODPOVEDAŤ |