končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 144 návštěvníkov) Karfiolové fašírky bez vysmážania[ recept č. 19023 zo dňa 18.10.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY * 1 menší karfiol * 2 ks hyd.párky * 2 strúčiky cesnaku * 2 pečivá * 2 vajíčka * 1 PL strúhanka * ........... * 1/2 ML soľ * 2 ML vegeta * štipka MČK * 1 ML petržlenová vňať * .... * strúhanka na obaľovanie * POSTUP PRÍPRAVY - týmto chcem poďakovať Monike : - Monika S. (monikaskorica) ID 116840 , a jej fantastickému receptu na kelové fašírky - pretože bez inšpirácie toho receptu, by toto skvelé jedlo asi nevzniklo :) Monika - ĎAKUJEM OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI - karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v slanej vode a necháme vychladnúť. Pečivká potrháme a namočíme do teplej vody - karfiol si rozpučíme takýmto zázrakom - pridáme vajíčka, vyžmýkané pečivá, nakrájané párky na drobno - koreniny / soľ, vegetu, štipku MČK, pretlačený cesnak, petržl.vňať/ -............. samozrejme množstvá korenín, pečív a vajec sú informatívne, koľko som ich ja pridala do tohoto množstva a nakoniec 1 PL strúhanky - a začíname obaľovať v strúhanke - fašírku si obalíme v strúhanke - pritlačíme, nech nám neopadáva a ukladáme na papier na pečenie vymazaný olejom - pečieme pri teplote 175 stupňov............./ Najskor som sa bála, že toho bude málo - nakoniec toho bolo "habaďúruˇ"/ - po asi 20 min otočíme na druhú stranu a dopečieme - hotovka - vytiahla som ich na papierovú obrúsok - a fakt ich bolo dosť - v priereze - no a skončila som s vysmážaním :)))) .... sú fantastické ... urobili sme si k tomu predvarené zemiačiky, ktoré som opiekla potom na masle a šalátik - nakrájanú zeleninku OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 44 (zobrazuje sa 41-44) | << predošlé 1, 2, 3 |
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (18.10.2009, 21:32) |
super to vyzera a raz dva hotove |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 22:35) | ||
Ďakujem Anka - ja som tým úplne očarená | ||
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (18.10.2009, 20:08) | |
Maťka, veľmi pekne to vyzerá. Práve som pozerala aj Lubkin recept, tak neviem teraz, čo skôr Tie párky tam asi nei sú naprosto nutné, však? Alebo myslíš, že by som ich nemala vynechať? niekedy v týždni by som skúsila. Dík za podnet a recept Je to super, že sa nemusí vyprážať | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 20:22) | ||
Nie Kristínka - tie párky nie sú nutnosť - kľudne vynechaj , ak Ti tam nesedia - ja sa z toho úúúplne vytešujem - boli úplne skvelé tieto fašíročky a sa poriadne navalili a zhodnotili, že može byť hocikedy - veď sa rozhodni kľudne urob čo sa Ti viacej pozdáva | ||
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (18.10.2009, 19:42) |
tak toto určite stojí za pokus |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 20:23) | ||
- Irenka - fakt stojí - ja som už pevne rozhodnutá - inak ich už nerobím | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.10.2009, 15:25) | |
ja robim taketo placky bez smazenia http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8624&user=19881 | |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 19:03) | ||
hmmm, vďaka za inšpiráciu Ľubi - karfiolček ľúbime - tak vyskúšame aj toto | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 44 (zobrazuje sa 41-44) | << predošlé 1, 2, 3 |