. .. .. .. .. .. .
. .

Karfiolové fašírky bez vysmážania - RECEPT 19023

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 48300 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 144 návštěvníkov)


Karfiolové fašírky bez vysmážania


[ recept č. 19023 zo dňa  ]


Karfiolové fašírky bez vysmážania


POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 menší karfiol * 2 ks hyd.párky * 2 strúčiky cesnaku * 2 pečivá * 2 vajíčka * 1 PL strúhanka * ........... * 1/2 ML soľ * 2 ML vegeta * štipka MČK * 1 ML petržlenová vňať * .... * strúhanka na obaľovanie *

POSTUP PRÍPRAVY

- týmto chcem poďakovať Monike : - Monika S. (monikaskorica) ID 116840 , a jej fantastickému receptu na kelové fašírky - pretože bez inšpirácie toho receptu, by toto skvelé jedlo asi nevzniklo :) Monika - ĎAKUJEM

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


- karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v slanej vode a necháme vychladnúť. Pečivká potrháme a namočíme do teplej vody


- karfiol si rozpučíme takýmto zázrakom


- pridáme vajíčka, vyžmýkané pečivá, nakrájané párky na drobno


- koreniny / soľ, vegetu, štipku MČK, pretlačený cesnak, petržl.vňať/ -............. samozrejme množstvá korenín, pečív a vajec sú informatívne, koľko som ich ja pridala do tohoto množstva


a nakoniec 1 PL strúhanky


- a začíname obaľovať v strúhanke


- fašírku si obalíme v strúhanke - pritlačíme, nech nám neopadáva a ukladáme na papier na pečenie vymazaný olejom


- pečieme pri teplote 175 stupňov............./ Najskor som sa bála, že toho bude málo - nakoniec toho bolo "habaďúruˇ"/


- po asi 20 min otočíme na druhú stranu a dopečieme


- hotovka


- vytiahla som ich na papierovú obrúsok - a fakt ich bolo dosť


- v priereze


- no a skončila som s vysmážaním :)))) .... sú fantastické ... urobili sme si k tomu predvarené zemiačiky, ktoré som opiekla potom na masle a šalátik - nakrájanú zeleninku



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zeleninová misa | Karfiolové fašírky bez vysmážania | Bábovka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 44 (zobrazuje sa 41-44)<< predošlé 1, 2, 3
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (18.10.2009, 21:32)
(Y) (Y) (Y)super to vyzera a raz dva hotove
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 22:35)
Ďakujem Anka (L) (L) - ja som tým úplne očarená (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (18.10.2009, 20:08)
Maťka, veľmi pekne to vyzerá. Práve som pozerala aj Lubkin recept, tak neviem teraz, čo skôr ;-) Tie párky tam asi nei sú naprosto nutné, však? Alebo myslíš, že by som ich nemala vynechať? niekedy v týždni by som skúsila. Dík za podnet a recept (clamp) Je to super, že sa nemusí vyprážať (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 20:22)
Nie Kristínka - tie párky nie sú nutnosť - kľudne vynechaj , ak Ti tam nesedia (Y) (Y) - ja sa z toho úúúplne vytešujem - boli úplne skvelé tieto fašíročky a (X) (X) sa poriadne navalili a zhodnotili, že može byť hocikedy ;-) ;-) - veď sa rozhodni kľudne urob čo sa Ti viacej pozdáva :)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (18.10.2009, 19:42)
tak toto určite stojí za pokus (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 20:23)
- Irenka - fakt stojí (Y) (Y) - ja som už pevne rozhodnutá - inak ich už nerobím (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.10.2009, 15:25)
ja robim taketo placky bez smazenia http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8624&user=19881
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (18.10.2009, 19:03)
hmmm, vďaka za inšpiráciu Ľubi (L) (L) - karfiolček ľúbime - tak vyskúšame aj toto (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 44 (zobrazuje sa 41-44)<< predošlé 1, 2, 3
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu