
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bábovka[ recept č. 19024 zo dňa 18.10.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Ja som upiekla rybu, ktorú pečiem vždy len na Vianoce, ale keďže tu mám na návšteve vnukov a oni si vyžiadali, aby sme ju upiekli už teraz, tak som to robila len z tretinového množstva, ktoré je uvedené. 12 dg oleja, alebo roztopeného masla, 3 vajcia, 25 dg práškového cukru, 30 dg polohrubej múky, 2 dl mlieka, 1 balík prášku do pečiva, postrúhaná kôra z jedného citróna, hrozienka, sekané orechy, 1 lyžica kakaa, trochu rumu, alebo mlieka. POSTUP PRÍPRAVY Olej vymiešame do penista s cukrom, postupne zašľaháme po jednom žĺtka. Pridáme múku s práškom do pečiva, mlieko, hrozienka a sekané orechy. Nakoniec opatrne zamiešame tuhý sneh z bielkov. Polovicu cesta vylejeme do dobre vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Do zvyšného cesta zamiešame kakao a rum, alebo mlieko a dolejeme do formy. Pečieme na 200 st. C 40 – 45 minút |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (18.10.2009, 19:32) |
rybička sa vydarila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (upravené 21.10.2009, 18:44) |
ďakujem. Chlapci ju zjedli na posedenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |