Karfiolové fašírky bez vysmážania
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
* 1 menší karfiol * 2 ks hyd.párky * 2 strúčiky cesnaku * 2 pečivá * 2 vajíčka * 1 PL strúhanka * ........... * 1/2 ML soľ * 2 ML vegeta * štipka MČK * 1 ML petržlenová vňať * .... * strúhanka na obaľovanie *
POSTUP PŘÍPRAVY
- týmto chcem poďakovať Monike : - Monika S. (monikaskorica) ID 116840 , a jej fantastickému receptu na kelové fašírky - pretože bez inšpirácie toho receptu, by toto skvelé jedlo asi nevzniklo :) Monika - ĎAKUJEM
|
- karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v slanej vode a necháme vychladnúť. Pečivká potrháme a namočíme do teplej vody |
|
- karfiol si rozpučíme takýmto zázrakom |
|
- pridáme vajíčka, vyžmýkané pečivá, nakrájané párky na drobno |
|
- koreniny / soľ, vegetu, štipku MČK, pretlačený cesnak, petržl.vňať/ -............. samozrejme množstvá korenín, pečív a vajec sú informatívne, koľko som ich ja pridala do tohoto množstva |
|
a nakoniec 1 PL strúhanky |
|
- a začíname obaľovať v strúhanke |
|
- fašírku si obalíme v strúhanke - pritlačíme, nech nám neopadáva a ukladáme na papier na pečenie vymazaný olejom |
|
- pečieme pri teplote 175 stupňov............./ Najskor som sa bála, že toho bude málo - nakoniec toho bolo "habaďúruˇ"/ |
|
- po asi 20 min otočíme na druhú stranu a dopečieme |
|
- hotovka |
|
- vytiahla som ich na papierovú obrúsok - a fakt ich bolo dosť |
|
- v priereze |
|
- no a skončila som s vysmážaním :)))) .... sú fantastické ... urobili sme si k tomu predvarené zemiačiky, ktoré som opiekla potom na masle a šalátik - nakrájanú zeleninku |