. .. .. .. .. .. .
. .

Nakladaný CAMEMBERT - RECEPT 40030

Jarmila P. (jatea) ID 106659
.
Oblasť: Žiar nad Hronom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.8.2009
Naposledy: 20.10.2020 19:19
Aktualizácia: 6.7.2010 18:14
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 21
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 32
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)


Nakladaný CAMEMBERT


[ recept č. 40030 zo dňa  ]


Nakladaný  CAMEMBERT


POTREBNÉ PRÍSADY

3 ks syra Camembert, cibuľa, cesnak, olej - ja som dala olivový panenský, celé čierne korenie a nové korenie, 1/2 KL mletého čierneho korenia, 1-2 KL mletej červenej papriky, mletá feferonka, bobkový list, trošku drveného rozmarínu a šalvie, a trochu soli.

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiešame červenú papriku, mleté korenie, soľ, rozmarín, šalviu, mletú feferonku a pretlačený cesnak, a zalejeme trochou oleja, aby vznikla redšia pasta.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pripravené koreniny na pastu
syry si rozkrojíme na polovice
na každú polovicu natrieme 1 KL pripravenej pasty, a poukladáme nakrájanú cibuľu
polovičky syra spojíme, rozštvrtíme a každú časť prepichneme špáradlom, aby to spolu držalo
na dno pohára dáme trochu cibule, celé korenie čierne aj nové, a nalejeme trochu oleja
potom ukladáme striedavo syr, korenia, bobkový list, nakrájanú cibuľu. Celé to nakoniec zalejeme olejom, zatvoríme a necháme stáť 3-5 dní. Olej zo syra sa dá použiť znova, alebo aj na naloženie mäsa.
no a keďže som mala čas a suroviny, tak som urobila ešte aj utopence


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pšenično-ražný chlieb | Nakladaný CAMEMBERT | Moja prvá torta so skrytým číslom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
martina G. (feedorka) ID 35909 (22.5.2011, 22:21)
už je dva dni v chladničke ^o) chodím okolo neho a neviem sa dočkať ^o) ^o) (L) |-) (flower) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (23.5.2011, 9:13)
Maťka, ja som neodolala a otvorila som ho po tých dvoch dňoch :-D :-D, veď ho je tam dosť. Aspoň budem vedieť porovnať - 2 dni a 7 dní (ak tých 7 dní tam vydrží ,-) ,-) ,-) . A dnes idem urobiť pizzu, no a skúsim ho dať aj tam
ODPOVEDAŤ
Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161, mimibazar.sk/nasta (20.5.2011, 12:29)
Aj ja robievam...ale toto je inýn receptík vyskúšam mňami mňami (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (22.5.2011, 22:14)
Len vyskúšaj - stojí to za to :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (19.5.2011, 21:29)
Jarka, syr vyzerá úžasne, hneď by som si dala! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (22.5.2011, 22:14)
Darinka, syr je výborný. Ja som neodolala, a otvorila som ho po dvoch dňoch. Takto som ho robila prvý krát a určite ho budem ešte robiť (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (19.5.2011, 9:25)
jeej, akurt tento tyzden som sa pytala manzela, ci by si nedal nakladany syr.. a supeer (Y) (Y) (Y) rovno pod nosom zaujimavy receptik (Y)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 11:21)
už sa neviem, dočkať, kedy bude hotový. cez víkend otvorím a dáme si (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (19.5.2011, 9:24)
(Y) syr nakladáme trošku inakšie ale princíp rovnaký, toto máme veľmi radi (zajic) (a aj tie utopence ,-) )
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 11:31)
Ja si myslím, že syr naložený akokoľvek je dobrý :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Soňa K. (SoK) ID 100241, mimibazar.sk/sok (18.5.2011, 23:33)
*-)dalo by sa na to miesto oleja použiť sladkokyslý nálev prosím...aaale ten aj tak neviem ako sa robi ,-)ale tak mam nakladany hermelin radšej ako v oleji ale super recept...uložila som :-$
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (upravené 19.5.2011, 3:05)
Soni, určite som niekde videla recept bez oleja, s nejakým octovým nálevom. No teraz ho za svet neviem nájsť :-@ . Našla som len tento http://www.dobre-recepty.sk/detail/2979-nakladany-romadur/, ale aj tu je aj olej
ODPOVEDAŤ
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (18.5.2011, 22:35)
To musi byt nebicko v papulke... Takto si predstavujem (trosku zavanajuci) raj ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.5.2011, 2:47)
Takto som dnes , vlastne včera, robila syr prvý krát, tak len dúfam, že bude "nebíčko v papuľke" :-) :-). Doteraz som robievala len klasiku - syr, cibuľa, celé korenie a olej
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu